Celebrity News

Razvod je ostao u senci gubitka mojih roditelja: Vjera Mujović o krahu šestogodišnjeg braka i novoj ljubavi

Vjera Mujović se razvela

Razvod je ostao u senci gubitka mojih roditelja: Vjera Mujović o krahu šestogodišnjeg braka i novoj ljubavi

Stefan Tomašević/ATA Images

Vjera Mujović se razvela u tajnosti od nemačkog doktora Štefana Prajsa. Razvod je prošao bez teških reči, pa mnogi nisu ni znali da je glumičin šestogodišnji brak okončan.

Pročitajte: Tragedija u porodici Vjere Mujović! Glumica skrhana bolom poručila: Sretni ti zvezdani puti, sad si među zvezdama (FOTO)

Vjera privatni život nije javno eksponirala, a o braku je govorila samo jednom.

- Razdvojenost daje neku posebnu čar našem odnosu. Imamo manje vremena za nevažne stvari i gluposti. To je, ispostavilo se, dobar recept za uspešno funkcionisanje našeg braka. Veća je odgovornost prema zajedničkom vremenu - rekla je jednom prilikom Vjera koja je sada potvrdila da se razvela.

- Moj razvod nije nova vest i već sam ranije govorila o tome za medije. Nekako je to ostalo u senci gubitka mojih roditelja. Razvela sam se pre dve godine, a Miloš i ja smo zajedno nešto oko godinu dana.

Milan Maricic/ATAImages

 

 

- Zajedno smo bili na Festu i pojavljujemo se na premijerama. Nije bilo nikakvih tu poklapanja. Nisam osoba koja krije privatni život, ali, s druge strane, ja od svog života ne pravim senzaciju.

Moj posao je da govorim o svojim ulogama, o festivalu koji sam pokrenula u Beogradu i to u suštini treba da me predstavlja u javnosti - poručila je ona za Kurir.

Vjerin novi partner je reditelj Miloš Pavlović koji je režirao duo-dramu "Pupin – poslednji san" po Vjerinom tekstu.

Pročitajte: Ljubavna priča naše glumice je KAO NA FILMU

Miloš je bio u braku s njenom koleginicom Danijelom Kuzmanović.

Komentari (0)

Loading