Celebrity News

One su Ana i Tea, a deda im je bio najveća zvezda bivše Jugoslavije: Znate li o kome je reč?

Unuke Đorđa Marjanovića su Ana i Tea Prelević

One su Ana i Tea, a deda im je bio najveća zvezda bivše Jugoslavije: Znate li o kome je reč?

Instagram

Ana i Tea Prelević su dve lepe, talentovane i uspešne devojke. Rođene su u Beogradu, odrasle u Grčkoj gde je njihov otac Branislav Prelević igrao košarku, školovale se u Londonu. Ipak, najviše od svega u životu značilo im je to što su unuke Đorđa Marjanovića.

Ata images/Milos Rafailović

 

- Odmalena nam je bilo jasno koliko je deda slavan. Svakodnevno je dobijao na hiljade pisama koje je poštar donosio u džakovima. Ljudi su mu prilazili na ulici, želeli da popričaju sa njim, da ga dodirnu. Za svakog bi našao vreme i lepu reč, a mnogi bi plakali od uzbuđenja – ispričale su jednom prilikom unuke Đorđa Marjanovića.

Pročitajte: Preminuo legendarni pevač Đorđe Marjanović, još jedan umetnik koji se nije izborio sa virusom

Dedinu popularnost u Rusiji otkrile su tokom boravka u Moskvi. U ogromnoj sportskoj dvorani „Lužnjiki” na zidu je bila velika fotografija najveće zvezde bivše Jugoslavije. Kada su rekle da su njegove unuke, svi su zanemeli.

Njihova majka Nevena jedno je od troje dece muzičkog barda. U Beogradu i danas živi Anina i Teina baka Eli. Rodom iz Sankt Peterburga, supruga je upoznala tokom jedne od njegovih turneja po bivšem Sovjetskom Savezu.

Osim bogatom porodičnom istorijom, unuke Đorđa Marjanovića mogu se pohvaliti najvišim obrazovanjem i zavidnim poslovnim uspesima.

<

Ana je 2010. godine bila mis Grčke. Danas je voditeljka, novinar, influenser, kao i zaštitno lice poznatih brendova. Njena sestra Tea radila je kao menadžer u kompaniji “Burberry”. Baš kao i Ana, influenserka je i zaštitno lice svetskih brendova.

Pročitajte: Udala se unuka Đorđa Marjanovića - Lepa Ana rekla DA grčkom biznismenu, ples uz dedinu pesmu rasplakao goste FOTO

Ana Prelević se prošlog maja udala za grčkog biznismena Nikitasa Nomikosa. Njena sestra Tea, iako se razvela, slobodno može reći da je doživela ono o čemu mnoge devojke sanjaju.

- Bila sam udata za indijskog princa. Upoznali smo se u Londonu, gde živi. Venčanje je bilo kao iz bajke, samo što je kraj bio drugačiji. Ostali smo divni prijatelji – ispričala je Tea Prelević za „Hello!”, u jednom od retkih intervjua koje je dala za ovdašnje medije.

Komentari (0)

Loading