Celebrity News

Muž Jelene Kostov povukao potez koji joj je iz korena promenio život! Razloga za strah više nema (FOTO)

Muž Jelene Kostov veoma je brižan

Muž Jelene Kostov povukao potez koji joj je iz korena promenio život! Razloga za strah više nema (FOTO)

instagram/kostovjelena

Jasno je svima da muž Jelene Kostov ne voli publicitet.

Nijednom od početka braka sa Jelenom pripadnik žandarmerije Miljan Vuković nije poželeo da razgovara sa medijima, fotografiše se sa porodicom, a istini za volju nije davao ni povoda da se o njemu spekuliše.

Pročitajte: Bolovi su bili stravični, jaukala na sav glas - Pevačica mesecima bila prikovana za krevet, više nije ista

Sve što se zna o njegovom odnosu sa pevačicom zna se iz njenih intervjua, takođe vrlo šturih kada uslede pitanja o suprugu.

 

 

Društvenim mrežama i medijima kruže svega tri fotografije na kojima je muž Jelene Kostov, što fanovima estradne umetnice daje pravo da o njemu govore u superlativu, kao zgodnom, šarmantnom, zaštitnički nastrojenom muškarcu.

Ne bi Jelena bila sa njim tolike godine, niti mu rodila dvoje dece, Miliju i Milu, da Miljan nije dobar prema njoj, da je ne čuva, da nije brižan suprug i vrlo požrtvovan otac.

 

 

O pomenutim osobinama pripadnika žandarmerije najbolje svedoči njegov poslednji potez, što je Jelena davno podelila sa medijima.

Naime, više od pet godina pevačica i policajac živeli su u Skojevskom naselju, tamo su posedovali predivan stan na poslednjem spratu sa predivnim pogledom na Avalu.

Svojevremeno Jelena je čak i ekipu magazina Story tamo ugostila, te smo se lično mogli uveriti u to da je sve pod konac, moderno uređeno i vrlo praktično, kao i u to da je ona divna domaćica.

 

 

Nažalost, pre nego što je naslednica došla na svet, pomenuti kraj Beograda pokazao im se nedovoljno bezbednim.

Zbog nedostatka parkinga oko zgrade često se događalo da se pevačica parkira dosta dalje od stana, a kako je taj kraj obrastao drvećem, i u neposrednoj blizini nalazi se Košutnjak, postojala je doza straha za bezbednost, posebno u sitnim satima.

Pročitajte: Pogledajte kako izgleda kuća u kojoj je odrasla Jelena Kostov u Dimitrovgradu - Bez stida otvorila vrata roditeljskog doma (FOTO)

Imajući to u vidu, muž Jelene Kostov presekao je i zajedno sa estradnom umetnicom doneo odluku da se presele.

Novu nekretninu kupili su na Voždovcu, a ovoga puta nisu propustili da kupe i dva parking-mesta.

 

 

Stan je dovoljno veliki za četvoročlanu porodicu, te je mala Mila odmah po rođenju dobila svoju sobicu.

 

 

Komentari (0)

Loading