Celebrity News

Nikada ne biste pogodili za koje još zanimanje se školovao Branislav Tomašević: Glumac, pevač, ali i...

Zanimanje Branislava Tomaševića

Nikada ne biste pogodili za koje još zanimanje se školovao Branislav Tomašević: Glumac, pevač, ali i...

ATA Images

Branislav Tomašević, koga smo gledali u brojnim serijama i predstavama, osim glume voli i muziku. Prvo mu je profesija, drugo hobi koji pretenduje da preraste u nešto više.

Međutim, postoji još jedno zanimanje Branislava Tomaševića, o kojem se u javnosti ne priča.

Pročitajte: OVO JE SAMO NJIMA POŠLO ZA RUKOM! I posle 15 godina Jelena i Branislav Tomašević mame uzdahe gde god se pojave (FOTO)

Poznati glumac, po svemu sudeći, voli da uči. Diplomirao je na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, a zatim je odlučio da nastavi školovanje.

Iako bi bilo za očekivati da dalje obrazovanje usmeri u umetničkom pravcu, Branislav je napravio ozbijan iskorak. Naime, pre nekoliko godina magistrirao je na Šumarskom fakultetu.

Anotnio Ahel/Ata

 

 

-  Na taj fakultet sam otišao iz ljubavi prema prirodi i želje da naučim nešto više, ali i bez ambicije da se time bavim. Hteo sam da proširim znanja iz oblasti koje me zanimaju. Čovek se toliko umešao u sve prirodne procese da priroda više nije u stanju da funkcioniše sama, ali to su već neke ozbiljne priče - smatra glumac, koji je niz godina u srećnom braku sa manekenkom Jelenom Ivanović.

Dalibor Danilović

 

Na spisku njegovih interesovanja je i poljoprivreda, kojoj se ozbiljno posvetio. Uzgaja voće i povrće, a ima i brojne životinje o kojima brine.

Pročitajte: Kako se Bane Tomašević sprema za ulogu u seriji "Ubice mog oca"

- Meni je to jako blisko. Rodom sam iz Gornjeg Milanovca, ali sam često boravio kod roditelja mojih roditelja, koji su živeli u dva okolna sela.

Uz školske obaveze pomagao sam dedama i bakama u svim poslovima, sakupljanju sena, okopavanju kukuruza, zalivao sam paradajz i sakupljao šljive - otkrio je Branislav Tomašević jednom prilikom.

Komentari (0)

Loading