Celebrity News

Žarko Laušević ju je obožavao do smrti, a ona mu ovako vratila: Svi pogledi uprti u Anitu na premijeri glumčevog poslednjeg filma

Supruga Žarka Lauševića na premijeri filma Ruski konzul

Žarko Laušević ju je obožavao do smrti, a ona mu ovako vratila: Svi pogledi uprti u Anitu na premijeri glumčevog poslednjeg filma

Ata Images

Supruga Žarka Lauševića pojavila se na premijeri filma „Ruski konzul” koji je zatvorio 52. Fest. Naslovnu ulogu tumači Žarko Laušević, što je ujedno bio i njegov poslednji film.

Pročitajte: Jedina fotografija sina i ćerke Žarka Lauševića - Glumac je Asju i Dušana godinama krio od javnosti

Aniti nije bilo lako da gleda supruga kog je neizmerno volela na filmskog platnu pa je, kako su preneli mediji, u jednom trenutku napustila bioskopsku salu.

Ipak, simbol njihove ljubavi je zadržala. Naime, mnogi su primetili da supruga Žarka Lauševića na desnoj ruci još uvek nosi burmu.

Dušan Milenković / ATA Images

 

 

Anita i Žarko su se upoznali na snimanju filma „Boj na Kosovu”. Iako su se odmah jedno drugom dopali, tada nisu otpočeli vezu, Žarko je odlučio da sačuva brak u kojem je tada bio.

On je dobio dvoje dece u tom braku, dok se Anita udala i rodila ćerku. Dok je Laušević bio u zatvoru, pisao je o njihovom odnosu.

- Poseta – Anita. Anita. Anita. Zašto sam je zavoleo? Zato i što je čitavim bićem svojim uz mene. Ne dovodi u pitanje nijedan moj potez. Ona ume da se veseli mom uspehu duže od trajanja aplauza koji bih dobio. I pati sa mnom mnogo duže od trajanja zvuka koji je moj pad izazvao. Nju drži i raduje uspeh, ništa manje ni kraće od bola koji prati neuspeh. Ne navikava se ni na uspon, ni na pad – pisao je on.

Žarko je preminuo 15. novembra 2023. godine posle duge i teške bolesti.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

 

Komentari (0)

Loading