Celebrity News

Odnosi u porodici Vlade Divca po dolasku zeta potpuno su se promenili: Evo kako se ponaša prema ćerkinom izabraniku (FOTO)

Zet Vlade Divca student je medicine

Odnosi u porodici Vlade Divca po dolasku zeta potpuno su se promenili: Evo kako se ponaša prema ćerkinom izabraniku (FOTO)

ata images/ Bane T. Stojanović, Zorana Mandić

Budući zet Vlade Divca student je medicine Mihailo Veruović.

Zgodni mladić, kojem je pošlo za rukom da očara ćerku bivšeg sportiste, Prijepoljac je kao i sam Vlado, što je bio dodatni razlog da mu već na početku on pokloni poverenje.

Pročitajte: Nije mu lako! Evo kolika će biti penzija Zoranu Cvijanoviću

S obzirom na to da potiče iz malog grada gde se svi poznaju, Divac je unapred imao u vidu kakvom momku prepušta svoju mezimicu.

Da je zet Vlade Divca pristojan, kulturan, predan, posvećen, muškarac vredan njegove Petre, kojem nije uzaludno verovano, pokazalo se na delima.

 

 

Svakodnevno šarmantni student Petru osvaja, priređuje joj iznenađenja, velika joj je podrška u fondaciji, dok često s njom putuje, a odlazi i u Ameriku.

Već dve godine Mihailo je rado viđen gost u porodici Divac u Sakramentu, čini se da se odlično slaže kako sa taštom tako i sa ozbiljnim tastom, čemu najbolje svedoči njihov nedavni zajednički izlazak.

Mirko Tabašević

 

Petra, Ana, Vlado i Veruović izašli su u večernji prestonički klub, tačnije kabare, što su ovekovečili fotografijom koju možete videti ovde.

Pročitajte: Pa zar se tu drži ikona? Vlade Divac u Americi slavi Svetog Nikolu, ćerka objavila slike iz doma - Zinućete kada vidite kuhinju i trpezariju

Nakon nekoliko zajedničkih sati, uživanja u specijalitetima, vinu, muzici i plesu Divčevi su se zaputili u svoj dom u Beogradu, gde se sumnja da i Veruović često odseda sa Petrom kada Vlada i Ana borave u Americi.

Boško Karanović

 

Ako su spekulacije istinite, veruje se da venčanje zaljubljenog para nije tako daleka budućnost.

 

 

 

Komentari (0)

Loading