Celebrity News

Pogledajte jedinu sačuvanu fotografiju Mire Kosovke sa venčanja: Izgledala je kao manekenka, a o mužu sad ima da kaže SVE NAJGORE

Ispovest Mire Kosovke

Pogledajte jedinu sačuvanu fotografiju Mire Kosovke sa venčanja: Izgledala je kao manekenka, a o mužu sad ima da kaže SVE NAJGORE

Ata Images

Ispovest Mire Kosovke

Mirjanu Petričević, poznatiju pod imenom Mira Kosovka, život nije mazio. Velike tragedije obeležile su njenu mladost, i sigurno se nadala da će se u nekom trenutku pojaviti princ na belom konju i od njene priče napraviti bajku.

 

Ata Images

 

 

 

Međutim, Mira ni u ljubavi nije imala sreće. Pevačica iza sebe ima dva propala braka, i otvoreno je govorila koliko se kaje što je ikada potpisala venčani papir.

Pročitajte: Pogledajte jedine fotografije venčanja Mire Kosovke! To kakvog je muža odabrala GOVORI SVE O NJOJ (FOTO)

- Ja sebi nikada neću oprostiti izbor svojih muževa. Ne razumem da je neko toliko slep pored očiju, ali neka su živi i zdravi. To dvoje prijavljenih, da ne kažem, venčanih - nasmejala se Mira u emisiji "Magazin In"

Svojevremeno je pričala kako je stalno bila okružena dobrim ljudima. Lepa, talentovana i uspešna, udvarači su joj se bacali pred noge, ali uvek je birala "najvećeg idiota". Isticala je da pravi ljubavne greške jer u svaki odnos stupa puna ljubavi, sa željom da će na kraju sve biti u redu. Ali sudbina je htela da ipak ne bude tako.

 

Instagram

 

- Oprostila sam sebi mnogo toga, jer nisu bile velike stvari. Ali te muževe nisam, jer sam sa mnogo ljubavi ulazila u te odnose, i prvi put sam bila slepa i glupa, pa drugi put, pa treći put... Pomislila sam da sam toliko glupa i rekla sebi da neću više da se udajem. Verovati ljudima je jako teško, došlo je neko vreme, da ti niko ne oprašta uspeh, zdravlje, lepotu da ne pričam - dodala je ona.

Pročitajte: Rastali se Hari i Megan, posle 5 godina braka svako svojim putem - Što dalje od njenog otrcanog sveta!

Osim što se kaje zbog izbora partnera sa kojima će stupiti u brak, Mira je nedavno istakla da žali i zato što nije imala dece. S prvim mužem bila je sedam godina u vezi ali svega 11 meseci u braku. Sa drugim je bila pet godina, ali tokom ovog braka doživela je pobačaj što je bio još jedan težak udarac u njenom životu.

 

printscreenmagazinin

 

 

 

Komentari (0)

Loading