Celebrity News

Ženo, da li si realna? Nemanja Stevanović došao na događaj sa suprugom Jelenom, svi šokirano gledaju šta je obukla (FOTO)

Supruga Nemanje Stevanovića prava je lepotica

Ženo, da li si realna? Nemanja Stevanović došao na događaj sa suprugom Jelenom, svi šokirano gledaju šta je obukla (FOTO)

Andreja Damnjanović

Supruga Nemanje Stevanovića pojavila se na događaju

Muzička zvezda Joca Stefanović sinoć je u jednom poznatom beogradskom lokalu održao veliku promociju svoje nove pesme i spota "Odavno", gde je okupio veliki broj kolega, prijatelja i pripadnika medija, a veliku pažnju privukao je pevač Nemanja Stevanović koji se na istoj pojavio u društvu prelepe supruge.

Iako se sa muzičke scene nije u potpunosti povukao, nekadašnja "Zvezda Granda" u javnosti se veoma retko pojavljuje, pa je i supruga Nemanje Stevanovića prava misterija za javnost.

Pročitajte: Svi su mislili da neće uspeti, govorili su mu svašta o njoj - Pogledajte fotke sa venčanja Nemanje Stevanovića, mladina venčanica je spektakl

Nekadašnja manekenka, Jelena Filipović otkako se 2014. udala za Nemanju i rodila mu ćerkicu Mašu, potpuno se posvetila porodici i batalila karijeru modela, međutim da i danas izgleda kao da je sišla sa modne piste uverili smo se na pomenutoj promociju koju nije želela da propusti.

Ata Images

 

Odlično odeveni i modno usklađeni, supružnici su pred blicevima okupljenih fotoreportera zablistali, a sve komplimente prikupila je supruga Nemanje Stevanovića koja, mnogi se slažu, savršeno uz njega ide.

Ata Images

 

Atraktivna brineta ponela je suknjicu u nijansama plave koja je u prvi plan istakla njene duge noge, a preko animirane majice ona je ponela klasični beli sako i ovoj interesantnoj kombinaciji dodala dozu elegancije.

Ata Images

 

Neizostavne visoke potpetice, otvorene sandale boje kajsije ona je uparila sa torbicom iste nijanse, a njen dragi nimalo nije zaostajao u odabiru odlučivši se za kombinaciju proverene teget i bele.

Ata Images

 

Nasmejani i raspoloženi Nemanja i Jelena odavali su utisak pravog sklada, a da je kod njih zaista sve idealno otkrio je pevač jednom prilikom:

- Znam da svi kažu da brak zahteva kompromis i odricanje, međutim, moram da priznam da kod nas toga nema. Ne dozvoljavamo sebi da zapadnemo u situaciju u kojoj ćemo jedno drugome činiti ustupke. O svemu iskreno razgovaramo i ne postoji niko i ništa oko čega bismo se prepirali. Naravno, i mi imamo momenata kada zbog lošeg dana izgovorimo nešto što ne mislimo, ali brzo to rešavamo jer nijedno nije zlopamtilo. Mogu da se pohvalim idealnim brakom.

Komentari (0)

Loading