Celebrity News

Izabrala SAMOĆU: Nakon gubitka bebe, skrhana bolom, Anastasija Ražnatović donela iznenađujuću odluku

Anastasija Ražnatović gubitak bebe preteško podnela

Izabrala SAMOĆU: Nakon gubitka bebe, skrhana bolom, Anastasija Ražnatović donela iznenađujuću odluku

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj sa puno ljubavi iščekivali su da na svet stigne njihova devojčica. Ipak, bajka se, nažalost, raspršila kao oblak od sapunice, a njih dvoje doživeli su veliki udarac, kada je Anastasija izgubila bebu. Anastasija Ražnatović gubitak bebe preteško je podnela, pa je ulogu da tužnu vest podeli sa javnošću, na sebe preuzeo njen partner, Nemanja.

Pročitajte: Moramo sa vama da podelimo LOŠE VESTI - Nemanja Gudelj izdao tužno saopštenje o Anastasijinoj trudnoći, svi šalju podršku

Instagram

 

- Podelili smo sa vama lepe vesti i bili ste svim srcem, čestitkama i porukama uz nas. Nažalost, sada imamo loše vesti, ali znamo da ćemo imati vašu podršku i razumevanje da o tome ne želimo da pričamo. Na našu veliku žalost, Anastasija i ja smo izgubli našu bebu. Ovo je bolan trenutak za nas, ali naša ljubav će i ovo pobediti. Hvala na razumevanju - glasilo je Nemanjio saopštenje koje je rastužilo čitavu javnost.

Uprkos Nemanjinoj beskrajnoj ljubavi, Anastasija Ražnatović gubitak bebe podnela je veoma teško, pa je poželela da se distancira od javnosti i svoju bol odboluje sama, uz podršku partnera i porodice. Zbog toga je mlada muzička nada ugasila društvene mreže, kako bi za sebe stvorila najzdraviju sredinu da odboluje do sada najteži udarac, koji joj je život zadao.

Instagram

 

Ovo je prvi put da Anastasija izbriše svoje društvene mreže od trenutka kada se odlučila da uopšte bude prisutna u javnom životu. Ono što je posebno bolno u celoj priči je da je Tasa doživela ovako težak udarac u petom mesecu, što je poprilično odmakla trudnoća i ono što je sigurno je da joj je sada potrebna velika pomoć kako bi ovo prevazišla. 

MIloš Nadaždin

Niko od porodice Ražnatović još uvek se nije oglasio nakon tužnih vesti iz Sevilje, a ono što znamo je da Ceca danas ima zakazano snimanje polufinalne emisije šou programa "Zvezde Granda" tako da još uvek ne može da otputuje u Španiju kako bi bila sa svojom mezimicom tokom ovog teškog perioda. 

 

Komentari (0)

Loading