Celebrity News

Evo šta se desilo sa telohraniteljem! Otkriveno kako je završio bodigard koji je UNIŠTIO BRAK Jelene Karleuše i Bojana Karića (FOTO)

Brak Jelene Karleuše uvek u centru zbivanja

Evo šta se desilo sa telohraniteljem! Otkriveno kako je završio bodigard koji je UNIŠTIO BRAK Jelene Karleuše i Bojana Karića (FOTO)

Otkako je od svog, još uvek zakonitog supruga i oca njene dve ćerke najvila razvod do kojeg ni do danas nije došlo, brak Jelene Karleuše i sve vezano za njen odnos sa Duškom Tošićem izaziva veliku pažnju u javnosti i svaki korak supružnika se prati ne bi li se koji detalj više o istom i saznao. 

Budući da se u poslednje vreme glavni akteri na tu temu slabo oglašavaju, čitava javnost sa nestrpljenjem očekuje epilog ove priče, a danas je u centar zbivanja dospeo prvi brak Jelene Karleuše sa Bojanom Karićem, sinom Sretena Karića, člana jedne od najbogatijih srpskih porodica, koji je okončan pre skoro dve decenije, a koji su pratile razne kontroverze.

Pročitajte: BIVŠI muž Jelene Karleuše u pratnji ZAVODLJIVE PLAVUŠE - ONA je sestra OVE poznate pevačice (foto)

Kako su mediji svojevremeno prenosili, Jelena je navodno imala aferu sa telohraniteljem i pripisivano joj je da je prevarila Bojana, a ona je sada putem "Instagrama" odlučila da otkrije neke do sada nepoznate detalje o istom, iznoseći kako joj je zapravo sve namešteno.

Pročitajte: Udata za Bojana Karića, druži se sa svetskim zvezdama, sestra joj je poznata pevačica - Zavirite u luksuzni život Maše Karić (foto)

Ona je, naime, za krah braka okrivila Bogoljuba Karića, a ono što je posebno privuklo pažnju u njenoj objavi, ali mnoge i iznenadilo, jeste i činjenica da o svom bivšem mužu i o njegovoj porodici koju je osnovao sa suprugom Mašom, ona nema niti jednu ružnu reč da izgovori. 

Pročitajte: Da li vam je lepša od Jelene? Posle neslavnog kraja bivši muž je PORED NJE pronašao sreću, vest o BLIZANCIMA sve iznenadila (FOTO)

- Bogoljub Karić je čovek koji je uradio sve da se od Bojana razvedem. Namestio je telohranitelja da nam dođe na vrata u 7.15 ujutru i pokaže poruke koje nikada nisam poslala. Bogoljub je bio vlasnik mobilne telefonije. Bila sam nemoćna. Moj tadašnji muž je poverovao ‘strika Bogiju’ jer su ‘sve pevaljke k*rve’. Telohranitelj je dobio auto, kako sam čula. Ja sam dobila medijski linč i razvod - napisala je pop diva u svom maniru i nastavila: 

Pročitajte: Ovo nismo očekivali - Sestra Bojana Karića otkrila šokantne detalje o njegovom braku sa Jelenom Karleušom i PRAVI RAZLOG RAZVODA

- Bojana nikada nisam prevarila. Neka je Bojan zdrav i živ i njegova divna porodica. Ali Bogoljub?! Koji mi je dovodio Cecu da mi se smeje ispred nosa na porodičnim slavama, iako je tu sedeo i moj otac koji ju je uhapsio u ‘Sablji"... - glasila je Jelenina opširna poruka u kojoj je između ostalog objasnila šta zapravo misli o Bojanu i njegovoj novoj ženi.

Komentari (0)

Loading