Celebrity News

Gazi tog muža: Prva supruga Željka Joksimovića otkrila zašto se RAZVELA, njene reči će vas šokirati

Prva supruga Željka Joksimovića bez dlake na jeziku

Gazi tog muža: Prva supruga Željka Joksimovića otkrila zašto se RAZVELA, njene reči će vas šokirati

Da je otvorila "Instagram" nalog prva supruga Željka Joksimovića nije uspela da sakrije, a ista situacija je i sa njenim objavama koje mediji u stopu prate. Sve što objavi, makar o sitnici bilo reč, posmatra se kroz lupu i nekim čudom postaje senzacija.

Pročitajte: Tatina PRVA RADOST: Mina Joksimović obradovala oca PRELEPIM VESTIMA, svi joj čestitaju! A evo šta kaže maćeha Jovana (FOTO)

Privatna Arhiva

 

Nakon što je objavila slike sa letovanja svi su govorili o njenom smelom odevanju, a ubrzo potom i o njenoj drastičnoj promeni izgleda. Naime, Vesna Joksimović rapidno je smršala što je bio dovoljan povod da se govori o njenom psihofizičkom stanju i eventualno uticaju Željka i Jovane Joksimović na to.

Pročitajte: NEPRIJATNO! Kad Željkova žena pozove njegovu bivšu: Leontina otkriva detalje telefonskog razgovora sa Jovanom Joksimović

Instagram

 

Šta god se pisalo nije želela da demantuje, očigledno naviknuta na natpise po portalima, a i vrlo svesna da sama svojim postupcima intrigira novinare i javnost. Najnoviji njen potez ponovo je privukao veliku pažnju, a radi se o video prezentaciji o muško-ženskim odnosima, koji je ona podelila na mrežama. U podužem izglaganju rečeno je:

- Šta žena radi? Uda se ili ima vezu, gazi tog muža ili muškarca i pegla ga godinama i godinama da od njega stvori ono što ona želi da on postane i ako uspe u tome i stvarno ga stvori da liči na ono što je ona zamislila u svom životu tog dana je on završio, ona će ga sažvakati, ispljunuti i zgaziti. Tog dana će joj se zgaditi, ostaviće ga i naći novog dečka. 

Pročitajte: Pale su maske: Konačno otkrivena istina o sukobu Jovane i majke Željka Joksimovića

Instagram

 

Sve izrečeno prva supruga Željka Joksimovića je aminovala uz komentar: "Tako je", a mnogi su se zapitali da li se nešto slično dogodilo i njoj i muzičaru.

Komentari (0)

Loading