Celebrity News

Ovako izgleda stomak žene koja se skoro porodila, pa šta? Jelisaveta Orašanin ponosno u kupaćem (FOTO)

Jelisaveta Orašanin u bikiniju zapalila mreže

Ovako izgleda stomak žene koja se skoro porodila, pa šta? Jelisaveta Orašanin ponosno u kupaćem (FOTO)

Jelisaveta Orašanin oduvek je važila za jednu od najzgodnijih žena na domaćoj javnoj sceni. Duge noge, vitka figura i zavidan visina činili su od nje modela dostojnog svetskih modnih pista, a onda se ostvarila kao majka dvoje dece, od kojih je sina Bogdana rodila pre nešto više od godinu dana.

Da se žensko telo nakon trudnoće promeni ženama je odavno poznato, međutim, čini se da je Jelisavetu genetika učinila blagoslovenom. Jelisaveta Orašanin u bikiniju je pozirala na letovanju u Grčkoj, a od kada je objavila fotografiju društvene mreže gore. 

Pročitajte: TOLIKO SMO SVI ČEKALI - Na petu godišnjicu braka Jelisaveta je ceo Instagram OBRADOVALA RADOSNIM VESTIMA (FOTO)

Majka dvoje dece liniju je uspela da dovede do savršenstva, a nije krila da je odmah nakon porođaja otpočela sa režimom ishrane, koji joj je prepisala nutricionistkinja. Ni svakodnevni trening nije izostao, pa je njen izgled neposredno posle drugog porođaja bio perfekta, a sada, godinu dana kasnije ona izgleda poput modela sa naslovne strane svetskih magazina.

Jelisaveta Orašanin u bikiniju privukla je mnogo pažnje, a komentari da je jedna od najzgodnijih Srpkinja ne prestaju da se nižu.

Komentari (0)

Loading