Celebrity News

Nakon nekoliko meseci skrivanja, PRVE FOTOGRAFIJE Atine Tošić! Jedna stvar se promenila

Fotografija Atine Tošić, prva od kako je u porodičnom domu na Dedinju izbio sukob između njenih roditelja, pokrenula je niz komentara u javnosti

Nakon nekoliko meseci skrivanja, PRVE FOTOGRAFIJE Atine Tošić! Jedna stvar se promenila

Ima tome nekoliko meseci, od kada se najpopularnija "tiktokerka" Atina Tošić povukla sa društvenih mreža. I dok su stariju ćerku Duška i Jelene pratili komentari da je mini kopija svoje majke, koju krase lepota i talenti, izgleda da je Atina ipak nešto nasledila i od oca - povučenost i odlučnost da se iz javnosti skloni onda kada je to najpametniji potez.

Zato je Atina Tošić jedini član porodice koji se nije oglasio ni na jednoj društvenoj mreži, u vreme kada je njena porodica bila glavna tema domaće javnosti. Pustila je da njeni roditelji donesu odluku, ne birajući strane.

Pročitajte: Ćerke Jelene Karleuše potpuno različite, a opet iste mama - Fotografije iz detinjstva Jelene Karleuše podelile fanove!

Prva fotografija Atine Tošić, posle dužeg vremena pokrenula je niz pozitivnih komentara. Fanovi, koji su stariju ćerku Jelene Karleuše i Duška Tošića dobili priliku da je na Jeleninom "Instagramu" vide posle nekoliko meseci oduševljeno su komentarisali njenu lepotu, izgled, ali i mudru odluku da se iz javnosti povuče dok se strasti ne smire, jer ona je ipak samo dete, koje zaslužuje mirno odrastanje i sopstvenu privatnost.

Komentari (0)

Loading