Celebrity News

Mama je NEMOĆNA da bilo šta promeni: Konačno otkriveno zašto je Atina Tošić odlučila da NESTANE sa društvenih mreža

Atina Tošić "Instagram" i brojne pratioce kao da je napustila. Fotografije ne objavljuje mesecima, a objašnjenja za ovu odluku nema, ili ga nije bilo sve dok njena mama nije rešila da ga otkrije domaćim medijima.

Mama je NEMOĆNA da bilo šta promeni: Konačno otkriveno zašto je Atina Tošić odlučila da NESTANE sa društvenih mreža

Naime, Jelena Karleuša ne krije da je ponosna što njena starija ćerka Atina Tošić pretenduje da bude njena naslednica i "kraljica uticaja" mlađim generacijama, jer kako i sama kaže, Atina je njen klon.

- Ne plašim se, ne može to da me plaši, može da me čini ponosnom majkom. Atina je moj mali klon - otkrila je Jelena i istakla da joj ćerka nikako ne može biti konkurencija.

Atina Tošić "Instagram" publiku šokirala je kada je pre nekoliko meseci obrisala sve fotografije sa ove platforme, a sada je konačno otkriven i razlog tome:

Pročitajte: PRVA FOTOGRAFIJA Atine Tošić od kada je potpuno nestala sa društvenih mreža, jedna stvar nas čudi

Instagram

 

-Ona je jako stidljiva. Čak je sve slike s "Instagrama" pobrisala, u toj je fazi - rekla je, a onda je otkrila i kakvi su Atinini afiniteti kada je karijera u pitanju:

- Ona nema afinitete, kao ni urođeni talenat za pevački posao. Nije neko ko pokazuje sklonost za to. Ali je jako lepa, zgodna i visoka. Zašto da ne bude javna ličnost u nekom drugom obliku - model, TV ličnost, zašto da ne. Ali ne sada, jer je to jako rano. Ona mora da napuni barem 18 godina da bi radila šta god želi. Neću da kažem da sam stroga, ali ni da popuštam - završila je Jelena.

Pročitajte: Ćerke Jelene Karleuše potpuno različite, a opet iste mama: Fotografije iz detinjstva Jelene Karleuše podelile fanove!

Dejan Milićević

 

 

Komentari (0)

Loading