Celebrity News

Javno mu je uputila dirljive reči: Evo ko je osvojio srce Ane Franić nakon razvoda (FOTO)

Ljubavni život Ane Franić misterija je za javnost

Javno mu je uputila dirljive reči: Evo ko je osvojio srce Ane Franić nakon razvoda (FOTO)

Ljubavni život Ane Franić bio je ispunjen usponima i padovima. Poznato je da je glumica bila udata za hrvatskog ronioca i dugih sedam godina provela je u toj državi, gradivši njihov zajednički dom.

Profesionalni ronilac iz Splita, Marko Ožaković, bio je povod da glumica spakuje kofere, napusti Beograd i uživa u čarima svoje ljubavne priče, koja je nažalost doživela krah.

Pročitajte: Zbog njega je napustila Srbiju i karijeru na dugih 7 godina - Ovaj poznati sportista je bivši muž Ane Franić (FOTO)

Ata Images

 

– Provela sam divnih sedam godina sa čovekom koji zaslužuje moju ljubav i poštovanje, od sada pa zauvek. To je otac moje dece, moja porodica, za ceo život i to će tako biti. Smatram da je to jedino ispravno i normalno za ljude koji su proveli neko vreme zajedno, a imaju zajedničku decu – rekla je za domaće medije Ana svojevremeno.

Ipak, nakon glumičnog povratka u Beograd, njen ljubavni život je pod velom misterije. Nije poznato da li ima novog partnera, ali je jedan detalj nasmejao mnoge. Naime, Ana je na "Instagramu" objavila koji je to muškarac "osvojio njeno srce" .

Pročitajte: Kako da u četrdesetim izgledate besprekorno? Ana Franić zna tajnu!

Instagram screenshot

 

U pitanju je holivudski glumac, Bredli Kuper, fatalan po žene, kojem je glumica šaljivo čestitata rođendan izjavivši mu ljubav. Iako je njena prava ljubav za sada nepoznata, priznanje ove ljubavi prema glumcu uveselilo je mnoge, budući da Ana i te kako ima smisla za humor.

Komentari (0)

Loading