Celebrity News

Sve pršti od emocija i strasti: Sara Jo dočekala Novu godinu na sceni u naručju svog prezgodnog dečka Slovenca (FOTO)

Nastup Sare Jovanović oduševio je sinoć sve prisutne na trgu ispred Skupštine..

Sve pršti od emocija i strasti: Sara Jo dočekala Novu godinu na sceni u naručju svog prezgodnog dečka Slovenca (FOTO)

Nastup Sare Jovanović u srpskoj prestonici za doček Nove 2022. godine bio je maestralan, a osim što je mlada pevačica uložila puno truda, energije i dala publici sebe u potpunosti, jedan trenutak svi su primetili.

Nastup Sare Jo zapalio Beograd

Naime, Sara Jo odnedavno zabavlja se sa talentovanim plesačem i koreografom sa kojim i sarađuje, Slovencem Žigom Sotlarom, te je sa njim dočekala Novu godinu na svom nastupu.

Pročitajte: Veliki MODNI OKRŠAJ trese javnu scenu - Ivana Nikolić i Sara Jo obukle ISTU kreaciju, ljudi ne mogu da odluče kojoj bolje stoji (FOTO)

Ata Images

 

Ona je čitavu atmosferu dovela do usijanja, pojavivši se u crvenom kostimu i izvodivši svoje najveće hitove, a definitivno je najlepši trenutak njenog nastupa bio ples sa Žigom, koji je bio vrlo prisan.

Pročitajte: "PROLAZIM KROZ TEŽAK I IZAZOVAN PERIOD" - Evo šta nam je Sara Jo ekskluzivno otkrila o raskidu svoje duge veze (VIDEO)

Ata Images

 

Takođe, iako mnogo detalja njihove veze nije poznato široj javnosti, mnogi smatraju da ukoliko se ovako dobro slažu na sceni, sigurno i u prvatnom životu uživaju u čarima svoje skladne ljubavi.

Komentari (0)

Loading