Celebrity News

Kraljica beogradskog dočeka: Jelena Karleuša priredila nezapamćen šou ispred Skupštine! Iz publike su je bodrili ONI (FOTO)

Nastup Jelene Karleuše u prestonici sinoć izazvao je lavinu komentara

Kraljica beogradskog dočeka: Jelena Karleuša priredila nezapamćen šou ispred Skupštine! Iz publike su je bodrili ONI (FOTO)

Nastup Jelene Karleuše ispred Skupštine u srpskoj prestonici okupio je neverovatan broj ljudi, koji su sa uživanjem slušali brojne hitove pop zvezde i zajedno sa njom odbrojali ulazak u 2022. godinu.

Pročitajte: Fatalni bokser Nemanja - Ovo je prvi dečko Jelene Karleuše, JEDAN DETALJ na zajedničkoj fotografiji GOVORI SVE

ATA Images

 

Kako prenose domaći mediji, čak nekoliko desetina hiljada ljudi dočekalo je Novu godinu sa Jelenom, koja je priredila fenomenalan šou, na koji niko nije ostao ravnodušan. Uprkos pandemiji korona virusa, koncert Jelene Karleuše, posetilo je puno njenih fanova, a ona je još jedanput opravdala titulu pop dive.

Pročitajte: Fotografija koja trese društvene mreže! Duško u zagrljaju Jelenine koleginice

ATA Images

 

Na početku nastupa, zvezda se pojavila na zaleđenom ukrasu, koji je stvarao iluziju da je zaleđena, pa je potom otvorila koncert pesmom "Upravo ostavljena" .

Nastup Jelene Karleuše oborio sve rekorde

Čitav performans ostavio je sve prisutne bez daha, a Jelena se nekoliko puta presvukla, te je svakom kombinacijom iznova oduševila sve posetioce ovog šoua, kakav bi priredile i svetske zvezde.

Pročitajte: Iza zatvorenih vrata - Karleuša do detalja opisala šta joj je Duško govorio dok su njene gole fotografije bile u svim medijima

ATA Images

 

- Prvi put pevam ispred Skupštine u svom gradu. Čujem da smo oborili rekord, da nikad nije bilo više ljude. Da ste srećni, da imate parica, da korona bude iza nas, da budete voljeni i da volite, da pevamo, da dugo budemo nasmejani. Da ste srećni, zaljubljeni, veseli, moja najveća životna želja je ispunjena, hvala vam što zajedno ulazimo u Novu Godinu. Ponosim se Beogradom, mi smo večeras centar sveta - rekla je Jelena i čestitala svima Novu godinu.

Pročitajte: "ISKRENO, NE VERUJEM NI DA ĆE SAD BITI BOLJE!" Karleuša PRVI PUT otvoreno o odnosu sa Duškom (VIDEO)

Instagram

 

Jelenu Kareušu su iz publike podržale njene ćerke Atina i Nika, a suprug Duško Tošić posle nastupa zabavljao se uz trubače na Terzijama zajedno sa ćerkama i njihovim dugaricama.

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading