Celebrity News

Preminula prva ljubav Vesne Zmijanac: Pevačica utučena i u suzama, ne može da dođe sebi

Prva ljubav Vesne Zmijanac bio je ovaj kolega, koji je nedavno izgubio borbu za život.

Preminula prva ljubav Vesne Zmijanac: Pevačica utučena i u suzama, ne može da dođe sebi

Vesna Zmijanac još uvek ne može da se oporavi od smrti Marinka Rokvića, sa kojim je od prvih dana gradila karijeru, ali i prijateljstvo. Međutim, kako sada otkrivaju izvori bliski pevačici, Marinko je bio prva ljubav Vesne Zmijanac.

- Vesna je tada bila zaljubljena u Marinka, nekako je uz njega počela da gradi karijeru, pa su često zajedno putovali i radili turneje i onda i ne čudi što se vezala za njega - kaže izvor za "Scandal!" i dodaje:

Pročitajte: Vesna Zmijanac ekskluzivno za "Story" otkriva zašto je emotivno usamljena - Nikolija me lišila slobode

- Sa druge strane, priča se i da je Marinko bio lud za njom, ali da nije imao hrabrosti da joj to kaže. U to vreme Vesna je važila za veliku lepoticu, nema ko je nije želeo, tako da Marinko nije imao herca da joj prizna osećanja, verovatno verujući da ga ona gleda samo kao prijatelja. Bila je to zapravo jaka platonska ljubav, koja se kroz godinu ili dve pretvorila u prijateljstvo koje je posle trajalo decenijama. Zato je Vesna i dalje utučena zbog njegove smrti, nikako ne može da se smiri - svedoči izvor o činjenici da je Vesnu Marinkova smrt veoma pogodila.

Komentari (0)

Loading