Celebrity News

"Oduvek je bila namazana, prepredena": Prvi muž Zorice Brunclik u katastrofalnim odnosima sa pevačicom, evo šta je razlog

Autor: | 12/12/2021

Prvi muž Zorice Brunclik ocrnio je svoju nekadašnju suprugu

"Oduvek je bila namazana, prepredena": Prvi muž Zorice Brunclik u katastrofalnim odnosima sa pevačicom, evo šta je razlog

Sve se naširoko zna o njenoj dugogodišnjoj ljubavi sa Miroljubom Aranđelovićem Kemišom, ali dok je sve tako idlično u njihovom braku prvi muž Zorice Brunclik (66) pobriniuo se da poznata pevačica ipak iskusi i drugačije bračne note. Naime, Kemišov kolega harmonikaš Ljuba Kešelj (69) bio je prvi Zoričin izabranik i s njim je dobila ćerku Miljanu, ali uprkos tome nisu uspeli da ostanu u dobrim odnosima nakon razvoda.

 

 

Zorica je Kešelja više puta optuživala da je nemaran otac, te da je zapostavio njihovu ćerku, dok je on u šokantnim intervjuima pričao kako je Zorica loša majka.

- Ne bih ništa da komentarišem, posebno ne Zoričine optužbe. Miljana je dolazila kod mene, a poslednji put je bila da me zove na proslavu 18. rođendana. Posle toga mi se više nije javljala, niti dolazila. Zvao sam je bezbroj puta, tražio, ali bezuspešno. Niko se nije odazivao. Na milion načina je sprečavano da dođem do nje. Čak sam čuo kako Zorica priča da moja ćerka Mia koju sam dobio sa sadašnjom suprugom Senom Ordagić i Miljana nisu sestre. Šta više da komentarišem?! - izjavio je pre nekoliko godina poznati harmonikaš.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ljubo Keselj (@ljubokeselj)

 

On se nije zaustavio samo na tome, već je slavnu pevačicu nazivao pogrdnim imenima.

- Zoricu treba znati, ona je oduvek bila namazana, prepredena. Sa njom sam u nikakvim, apsolutno nikakvim odnosima. I to je za mene bolno i, oprostićete mi, ali ne volim o tome da pričam. Za 31 godinu, koliko nisam sa Zoricom, sreo sam je jednom u Pinkovom studiju u Zemunu. Ona je bila jedna od gostiju, a ja sam tamo snimao. Sreli smo se u holu, prošli jedno pored drugog i pozdravili se hladno - ispričao je ranije Ljuba.

Pročitajte: Najbolnija tačka Zorice Brunclik: Istina o lošem odnosu sa ćerkom Marijom

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ljubo Keselj (@ljubokeselj)

 

S druge strane, prvi muž Zorice Brunclik je imao potpuno drugačiju ulogu u zahlađenju njihovih odnosa iz njene perspektive. Pevačica je jednom ispričala da Kešelj kao da je prestao da je gleda na isti način otkako je rodila Miljanu, tvrdeći da je u tom trenutku prestao da je voli. Ona je takođe navela da je harmonikaš taj koji je prestao da viđa svoju ćerku.

Komentari (0)

Loading