Celebrity News

Najbolnija tačka Zorice Brunclik: Istina o lošem odnosu sa ćerkom Marijom

Ćerka Zorice Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Zlata javnosti je dobro poznata. Ipak, malo je poznato da legendarna zvezda narodne muzike ima i najstariju ćerku Mariju, koju je dobila kada je imala svega osamnaest godina.

Najbolnija tačka Zorice Brunclik: Istina o lošem odnosu sa ćerkom Marijom

Zorica Brunclik majka je čak četvoro dece, Marije, Miljane, Zlate i sina Đorđa. Ipak, o njenoj najstarijoj ćerki Mariji najmanje se zna. Marija je dete koje je Zorica dobila sa svega osamnaeste godine iz vanbračne zajednice sa javnosti nepoznatim muškarcem.

Ahmed Ćelović iz Priboja Marijin je otac, a u vreme kada je otpočeo ljubav sa Zoricom, bio je uspešan fudbaler.

Svojevremeno se pisalo da Marija i njen dečko Nenad žive u skromnoj kućici u malom mestu nadomak Obrenovca, jer joj majka nije ništa ostavila. Za Zoricu ovo je bio bolan udarac, a Marija se oglasila kako bi otkrila svoju stranu priče.

Pročitajte: POMIRENJE DECENIJE - Kako je Olivera Kovačević vratila Zoricu Brunclik na RTS posle 20 godina?

youtube printscreen

 

Marija je od majke nasledila talenat za pevanje, a kako kaže od toga i zarađuje novac potreban za život.

- Aktivno se bavim pevanjem i usavršavam se kroz rad, ne kažem da se kasnije neću proslaviti. Moja želja je da se afirmišem kroz neki festival. Nije problem da mi majka i očuh pomognu, ali oni čekaju da im kažem da to urade - rekla je jednom prilikom za medije.

Iako karijeru gradi sama, Marija je otkrila da je majka u životu bila uz nju u teškim trenucima i pomogla joj da izgradi svoj dom.

- Moja majka i moj očuh, više otac nego očuh, Miroljub, su mi pomogli da ja imam ovu kuću. Zahvaljujući svojoj majci sve sam stekla u životu pa joj se ovom prilikom i zahvaljujem što me odgajila, što je uz mene

Odnos Marije i Zorice i danas je misterija za domaću javnost, jer o svojoj najstarijoj ćerki Zorica govori veoma malo. 

Komentari (0)

Loading