Celebrity News

ZASIJAO PRSTEN KAO DOKAZ: Veza Cece i Bogdana PREŠLA NA VIŠI NIVO (FOTO)

Svetlana Ceca Ražnatović možda je ipak promenila mišljenje o braku.

ZASIJAO PRSTEN KAO DOKAZ: Veza Cece i Bogdana PREŠLA NA VIŠI NIVO (FOTO)

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović (48) voli da održava kontakt sa svojim obožavaocima putem društvenih mreža zbog čega se u njenim objavama neretko nađu zanimljivi detalji iz njenog privatnog i svakodnevnog života, ali malo ko je očekivao da će pratioce zaintrigirati objavom kakvu je juče postavila i po svemu sudeći bila svesna kakve će reakcije uslediti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

Naime, ona je podelila intrigantnu objavu na kojoj sedi i u prvi plan ističe prsten sa velikim dragim kamenom na njenoj levoj ruci. Budući da je prsten ujedno i jedina stvar koja je u fokusu ove objave, mnogi su se zapitali šta Ceca želi da nam poruči, a usledio je niz komentara na društvenim mrežama i neizbežno pitanje - da li se to Ceca verila za svog partnera Bogdana Srejovića?

Instagram

 

Do sada se nije činilo da su šanse za to izgledne, jer je folk diva u više navrata govorila da brak za nju više nije opcija, ali sada se mnogi pitaju da li je Cecina ljubav prema Srejoviću dostigla takav nivo da se predomislila oko ovog stava. Ovako je o šansama za brak govorila ranije:

- Nemam nameru da se udajem. Ja sam to već uradila u prošlom veku, udavala sam se, u ovom veku ću biti devojka. Samo devojka, ako sačuvam zdravu pamet - kroz smeh je rekla Ceca i dodala:

Pročitajte: Javila sam se lekaru... Potresna ispovest Cece Ražnatović o bolesti koja menja život iz korena

Hello!

 

- Papir samo kvari sreću. Ja sam se već udavala, videla sam da to može da bude sjajno, prelepo, fantastično, meni sada papir apsolutno ne znači ništa i hoću da se zabavljam - izjavila je pevačica, a da li je zbilja došao trenutak da promeni odluku pokazaće bliska budućnost.

Komentari (0)

Loading