Celebrity News

Javila sam se lekaru... Potresna ispovest Cece Ražnatović o bolesti koja menja život iz korena

Zdravstveno stanje Cece Ražnatović pre nekoliko godina bilo je ozbiljno ugroženo, a borbu sa bolešću počela je da vodi, onda kada je primetila da joj njen organizam šalje signale da nešto nije u redu.

Javila sam se lekaru... Potresna ispovest Cece Ražnatović o bolesti koja menja život iz korena

Naime, Svetlana Ceca Ražnatović otvoreno je govorila o vremenu kada je imala ozbiljnih problema sa hormonima, zbog čega je izgledalo kao da se ugojila čak desetak kilograma. Tada je slušala svoje telo, uz savet lekara i adekvatnu terapiju povratila je svoje zdravlje i liniju, a o borbi sa bolešću otvoreno je govorila.

- Izgledalo je kao da sam se strašno ugojila. Kako sam sredila taj zdravstveni problem, meni se odjednom vratilo moje telo i svi su mi rekli da sam se prepolovila. Imam neki ženski hormonski disbalans, nije ništa strašno. To je ženska faza od godinu dana. Sve se izdešavalo tokom 2015. i 2016. godine. Telo mi je signaliziralo da sa mnom nešto nije u redu. Kada sam primetila simptome odmah sam se obratila lekaru. Sve sam regulisala i nisam više oticala. To oticanje mi je bio najveći problem. Savetujem svima da čim primete da im nešto sa zdravljem nije u redu ili neku promenu na telu, da odu kod doktora. Zaista više ne bih pričala na tu temu ipak je to moja intima i ne želim da baš sve izlazi u javnost - ispričala je Ceca svojevremeno za medije.

Pročitajte: Ceca i Lidija na fotografiji iz mladosti kao bliznakinje - Sestra Cece Ražnatović neprepoznatljiva

Od tada pa do danas zdravstveno stanje Svetlane Cece Ražnatović u najboljem je redu, a ona zaista izgleda bolje nego ikad pre. Pored redovnih terapija, ona je izmenila svoju ishranu, otpočela sa redovnim treninzima i sada u svome telu i zdravlju uživa u potpunosti.

Komentari (1)

Loading
Stanka

05:45 02.11.2021

Neka te bog cuva Cele,bog ti pomogao❣️❣️❣️