Celebrity News

Pričali smo sa Reljom i Nikolijom, ali nismo očekivali da će OVO NIČIM IZAZVANI uraditi pred kamerama! (VIDEO)

Nikolija Jovanović i Relja Popović već osam godina uživaju u ljubavi i skladnom emotivnom odnosu iz kog su iznedrili dve naslednice. Jedno drugom su najveća podrška u životu i radu, čemu svedoči i njihov zajednički dolazak na premijeru druge sezone serije "Besa" u kojoj Relja tumači junaka s druge strane zakona.

Pričali smo sa Reljom i Nikolijom, ali nismo očekivali da će OVO NIČIM IZAZVANI uraditi pred kamerama! (VIDEO)

Reč je o prvom Popovićevom glumačkom angažmanu posle niza godina, u okviru kojeg je imao priliku da pred kamerama stane rame uz rame sa glumcima Milanom Marićem i Hanom Selimović. U kratkom intervjuu na crvenom tepihu harizmatični muzičar ekipi magazina Story otkrio je da su mu tokom snimanja bile najizazovnije scene u kojima je morao da koristi oružje, a nije ljubitelj istih. Malo je poznato da Reljina odbojnost prema pištoljima datira još iz 2007./2008. godine kada je upucan u stomak. Tom prilikom lekari su morali da mu odstrane bubreg i slezinu.

Pročitajte: Porodična idila: Nikolija i Relja objavili prvu fotografiju sa ćerkicom (foto)

Dok se reper tokom razgovora fokusirao isključivo na poslovne teme Nikolija, koja je kraj njega blistala u interesantnoj odevnoj kombinaciji, priznala nam je da je na svog nevenčanog supruga izuzetno ponosna, da premijeru nije želela da propusti iako je to značilo da će od svoje tek rođenje naslednice morati da se razdvoji, te da ju je ostavila u sigurnim rukama, a za sam kraj istakla je da će i sama imati izlet u glumu.

Komentari (0)

Loading