Celebrity News

Porodična idila: Nikolija i Relja objavili prvu fotografiju sa ćerkicom (foto)

Porodična idila: Nikolija i Relja objavili prvu fotografiju sa ćerkicom (foto)

Iako Nikolija Jovanović i Relja Popović svoj privatni život drže daleko od očiju javnosti, a pogotovu ćerkicu Reu, ipak Nikolija je napravila izuzetak i na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je zabeležen idilični porodični momenat

 

Nikolija Jovanović i Relja Popović poznati su po tome što privatan život čuvaju samo za sebe, kao i da svoju ćerkicu Reu nikada nisu predstavili javnosti.

Srećni par već gotovo šest godina uživa u svojoj emotivnoj vezi, a kruna njihove ljubavi je rođenje ćerke Ree 2016. godine.

Dok na njihovim profilima na društvenim mrežama možemo videti razne momente iz njihovih života, prava retkost je pojavljivanje malene devojčice.

Ipak, srećni roditelji su odlučili to da promene, te je su pratiocima podelila jedan idiličan porodični momenat. Nikolija i Relja su objavili sliku sa ćerkom. I to prvu.

Na fotografiji su mama, tata i ćerka koji se drže za ruke i šetaju poljanom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial) on May 3, 2020 at 10:20am PDT

„Sreću čine male stvari“, „Volim kad ste srećni, „Najlepši“ - samo su neki od komentara otkako su Nikolija i Relja objavili sliku sa ćerkom.

NE PROPUSTITE DA PROČITATE:
Jake žene vole frajere koji iskazuju emocije, evo zašto su Nikolija i Relja savršen par! On radi nešto čega se stidi skoro SVAKI MUŠKARAC!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial) on Jul 25, 2019 at 9:27am PDT

Relja Popović: Živimo prilično normalnim životima

Spojila ih je muzika. A njihov odnos je prilično skladan. Svetla reflektora i izloženost pogledima javnosti, očigledno Nikoliji i Relji ne smeta da održe svoj idiličan odnos.

O njihovom braku, Relja Popović je nedavno govorio za "Story.hr" i otkrio da je tajna skladne bračne zajednice u jednostavnosti.

- Jednostavno je. Ne dajemo javnosti ništa i živimo prilično normalnim životima. To medijima nije zanimljivo. Oni vole intrige, prljav veš i intimu. Mi im to ne nudimo. Naš odnos je za nas i naša porodica je samo naša. Nikada nisam dao na porodicu, pa ne dam ni sad. Mi čuvamo jedni druge, tome porodica služi, barem u mom sistemu vrednosti.

PROČITAJTE JOŠ: Srećna porodica: Relja Popović objavio preslatku fotku zbog koje će vam biti toplo oko srca

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial) on Jan 1, 2020 at 11:11am PST

Budući da se i Relja i Nikolija bave muzikom, poznati reper je upitan da li i njihova ćerka Rea ima talenat za muziku.

- Ne želim puno da pričam o Rei. Pokušavamo da je zaštitimo od javnosti, kako bi imala detinjstvo kao i druga deca, a ne da protiv svoje volje bude javna ličnost, kako bi ljudi govorili da smo mi divni roditelji. Ružno je tako skupljati poene. Dete mora da ima slobodu izbora i puta u svom životu. Mi se trudimo da to omogućimo ili ne sprečimo.

NE PROPUSTITE DA PROČITATE:
Nikolija Jovanović napušta posao pevačice, evo čime planira da se bavi!

PROČITAJTE JOŠ: Nikolija Jovanović otkrila poražavajuću istinu a tiče se njenog tela 

Mnogi smatraju da je Nikolijina i Reljina veza idealna, a o tome kako je počela njihova ljubav ne zna se mnogo.

Ipak, gostujući u jednom izdanju emisije "Magazin In", zet Vesne Zmijanac je otkrio na koji način je osvojio Nikoliju.

- Ona kaže da se to desilo kad sam izgovorio jednu rečenicu, nije važno ni koju. U tom momentu ona je znala da sam čovek sa kojim hoće da provede ceo život. Nisam čekao da mi se baci u zagrljaj, nekako sam pustio da vreme radi u korist našeg odnosa. Da vreme pokaže koliko smo mi jedno za drugo ili nismo. I evo, prošlo je pet i po godina - iskreno je ispričao Relja i dodao:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial) on Oct 21, 2019 at 6:45am PDT

PROČITAJTE JOŠ: Nikolija Jovanović: Bajke postoje, kada imate princa pored sebe

- Uvek je najlakše reći sve sam spreman da uradim i uradio bih sve. Ali daj da gledam da me život ne stavlja na takav test. Čuvam odnos na drugačiji način da ne dolazi do toga da moraš da radiš sve - rekao je tada.

Jedno drugom smo najveća podrška u svemu što radimo. Već pet godina se držimo zajedno i ona je moja najveća ljubav - rekao je Relja Popović jednom prilikom.

Komentari (0)

Loading