Celebrity News

Teška ljubavna priča! OVAJ POZNATI BIZNISMEN i kum slavnog političara je poslednji partner Merime Njegomir (FOTO)

Emotivni partner Merime Njegomir, poslednji sa kojim je pre smrti bila, skrhan je bolom zbog tragičnog i iznenadnog odlaska pevačice.

Teška ljubavna priča! OVAJ POZNATI BIZNISMEN i kum slavnog političara je poslednji partner Merime Njegomir (FOTO)

Pet godina je prošlo od kada je Merima Njegomir okončala svoju poslednju, javnosti poznatu ljubavnu priču. Pevačica je bila u strastvenoj vezi sa veoma uticajnim biznismenom i kumom pokojnog Zorana Đinđića, Dragoljubom Markovićem.

Kada je veza okončana, Merima je javnosti jasno stavila do znanja da je njen emotivni život samo njena stvar:

- Ne znam zašto javnost zanima moj ljubavni život, niti sam se udala, niti razvela. Ipak, smatram da žena mojih godina ne treba da ima potrebu da toliko u javnosti priča o tome sa kim je u vezi. Ali pošto vas zanima - odgovoriću vam: moj ljubavni život nije tužan - rekla je Merima i otkrila da je završila vezu sa vlasnikom jedne od najuticajnijih poljoprivrednih firmi.

- Jesam se rastala od Dragoljuba, ali to ne znači da patim što više nisam sa njim. Mi već sedam-osam meseci nismo zajedno, jednostavno je došlo vreme da se završi cela ta priča. Nismo pronašli zajednički jezik i bolje je bilo da to uradimo na taj način - govorila je Merima za medije 2016. godine, ipak sada je jasno da ona i Dragoljub nisu prekinuli svaki kontakt kada su okončali svoju vezu.

Prorčitajte: Muk na komemoraciji Merimi Njegomir - Potresan govor kume Ane Bekute, porodica SLOMLJENA (FOTO)

Milorad Milanković/Blic

 

Nekadašnji emotivni partner Merime Njegomir, Dragoljub Marković, skrhan je bolom nakon što se suočio sa istinom o njenoj smrti.

Kako otkriva za domaće medije, kada se ljubav duga godinu i po dana ugasila on i Merima ostali su veliki prijatelji:

- Zvala me je pre dve nedelje i rekla da je veoma uplašena. Strahovala je za svoj život. Dugo smo pričali, ali to su naši privatni razgovori koji nisu za prepričavanje. Mnogo mi je žao što nisam mogao da je posetim zbog pandemije koronavirusa - priča za "Kurir" Marković, koji je Merimu upoznao još davne 1995. godine.

- Stanovali smo u istoj zgradi i tako je počelo naše druženje. Rastali smo se na civilizovan način, bez ikakvog incidenta. Ostali smo u kontaktu, kao iskreni prijatelji i redovno smo se čuli - rekao je on izrazivši duboko žaljenje povodom njene smrti.

Komentari (0)

Loading