Celebrity News

Potpuno su drugačiji! Ovo su sinovi Vlada i Ane Divac, koji se skoro NIKAD ne pojavljuju u javnosti (FOTO)

Sinovi Vlada I Ane Divac izabrali su izuzetne karijere kojima streme, nisu skloni skandalima i žive životom poput svih ostalih svojih vršnjaka. Oni se retko eksponiraju u medijima i o njihovom privatnom životu ne zna se mnogo toga. Ipak, njihovi roditelji su im najveća podrška, a oni su njima ponos.

Potpuno su drugačiji! Ovo su sinovi Vlada i Ane Divac, koji se skoro NIKAD ne pojavljuju u javnosti (FOTO)

Vlade i Ana Divac imaju troje dece- sinove Luku i Matiju i ćerku Petru. U njih su uložili sve napore i sav trud kako bi ih izveli na pravi put i vaspitali na pravi način. Stiče se utisak da su u tome i uspeli, sudeći po tome kakav životni put njihovi naslednici biraju.

Sinovi Vlada i Ane Divac stasali su u prave momke

Sinovi Vlada i Ane Divac deluju slično, ali su u profesionalnim odabirima poptuno drugačiji. Naime, Matija je svojevremeno otkrio da završava studije komunikacija u Sakramentu, te da će uskoro postati novinar, dok je Luka, povukao na Aninu umetničku stranu, te se bavi režijom.

Pročitajte: Ana Divac PRVI PUT progovorila o biološkim roditeljima njene usvojene ćerke Petre i SVI SU U ČUDU

 

 

Naime, Luka je režirao kratak film “Boys and Girls“(2017), koji je do sada dva puta nagrađivan. On je rođen u Los Anđelesu, a živeo je u Španiji i Srbiji. Nakon završene srednje škole u Evropi vratio se u Kaliforniju gde je završio režiju na “Chapman Univerzitetu“. Osim filma “Boys and Girls“, Luka je snimio i kratki film “Coffe Break“  i producirao ostvarenje “Chocolate & Cigarettes”.

Takođe, Matija je, može se reći, krenuo očevim stopama, bavio se košarkom, te je igrao za mlađe kategorije Radničkog sa Crvenog krsta i Partizana, ali je ipak odlučio da se posveti školovanju.

Pročitajte: Ana i Vlade Divac uživaju u lepotama Srbije - Evo koji poznati muškarac im pravi društvo (FOTO)

 

 

Braća su i te kako vezana jedan za drugog, a roditeljima su najveći izvor sreće, te su oni neizmerno ponosni na svaki njihov uspeh.

Komentari (0)

Loading