Celebrity News

Ana i Vlade Divac uživaju u lepotama Srbije: Evo koji poznati muškarac im pravi društvo (FOTO)

Ana i Vlade Divac vreme provode u Srbiji, a po svemu sudeći osim što uživaju u lepotama zemlje, koja je njihov drugi dom, zajedno sa svojim prijateljima ne prestaju da se bave humanim radom. U poslednjih par dana posetili su Peć, Kraljevo i Dečane, a evo ko im pravi društvo...

Ana i Vlade Divac uživaju u lepotama Srbije: Evo koji poznati muškarac im pravi društvo (FOTO)

Ana i Vlade Divac predano se bave humanitarnim radom, a kada putuje praktikuju da spoje lepo i korisno, da uživaju u lepotama destinacije na kojoj su, ali i da njihov humanitatni rad ne trpi.

Čini se da je i ovaj boravak u Srbiji usko povezan sa njihovom fondacijom i humanitarnim radom kome su posvećeni. U proteklih par dana vreme su proveli obilazeći Srbiju, posetili su Kraljevo, Peć, Dečane i to u društvu svojih prijatelja.

Pročitajte: Ana Divac PRVI PUT progovorila o biološkim roditeljima njene usvojene ćerke Petre i SVI SU U ČUDU

Instagram

 

Naime, Jugoslav Karić i Jelena Đoković posetili su sa porodicom Divac manastir "Visoki Dečani", a sudeći po porukama koje su na društvenim mrežama međusobno razmenjivali, osim prijateljskog druženja, Jugoslav i Jelena u saradnji sa porodicom Divac spremaju nešto veliko.

- Hvala Ana, što si hrabra žena sa hrabrim prijateljima, koji rade zajedno zarad većeg dobra - napisao je Jugoslav ispod fotografije na kojoj poziraju Ana Divac i Jelena Đoković, samo potvrđujući da će ovo prijateljstvo iznedriti neke humane i velike ideje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Divac (@ana_divac)

 

Komentari (0)

Loading