Celebrity News

Vreme za novi početak: Vlade i Ana Divac napustili Sakramento, i otvorili vrata novog doma (foto)

Novi dom Vlada i Ane Divac nalazi se u Kaliforniji, baš kao i kuća u Sakramentu, koju su nedavno renovirali. Ipak, kako Vlade više nije generalni menadžer "Sakramenta", bračni par odlučio je da neko vreme provede u svojoj drugoj kući u Los Anđelesu.

Vreme za novi početak: Vlade i Ana Divac napustili Sakramento, i otvorili vrata novog doma (foto)

Vest o preseljenju na svom "Instagramu" podelila je Snežana Divac uz emotivni oproštaj od kuće u kojoj je porodica proživela mnoge lepe trenutke.

- Poslednja fotografija ispred moje bivše kuće. Spremna sam za Los Anđeles. Hvala Sakramentu na svim našim iskustvima, podršci i ljubavi - napisala je ona na pomenutoj društvenoj mreži i tako najavila preseljenje u suncem okupan Los Anđeles.

Pročitajte: Ana Divac ekskluzivno za „Story” - Pobedila sam svoje strahove

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Divac (@ana_divac)

 

U delu Los Anđelesa u kom se nalazi novi dom Vlada i Ane Divac ima čak nekoliko srpskih crkava, kao i puno Srba, što će porodici Divac u mnogome umanjiti nostalgiju za rodnom zemljom.

Instagram story printscreen

 

Snežana i Vlade bavili su se uređenjem i sve će biti po meri njihove porodice. Ono što je Snežani oduvek bilo bitno je da dom ima prostrano dvorište, što vila u Los Anđelesu svakako poseduje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Divac (@ana_divac)

 

Porodica Divac spremna je za novi početak, jer dom je tamo gde su svi zajedno srećni i spremni da podrže jedni druge.

U nedavnom intervjuu koji je dala za magazin "Hello!" Snežana je otkrila šta je ključ porodične sreće, koju oni neguju decenijama.

- Za to nema recepta. Svako ima svoj put i svoju sudbinu. Nama se desilo da veza opstane trideset godina. Mogu samo da kažem da se ni u vreme najvećeg nerazumevanja nismo vređali i da smo jedno drugo podržavali i u dobru i u zlu. Ali i Vlade i ja to nosimo u sebi, takvi smo i u odnosu prema porodici, prijateljima, zemlji... 

Pročitajte: Vlade Divac - Ljubav na daljinu s domovinom

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Divac (@ana_divac)

 

Novi početak Vlade i Ana pronaći će u Los Anđelesu, zajedno sa svojom decom Petrom, Matijom i Lukom.

Komentari (0)

Loading