Celebrity News

Prizor dana koji će vas raznežiti: Ovako izgleda kutak u kojem borave sinovi Bogdane i Bojane Rodić (FOTO)

Željko Ražnatović i Zoran Šijan otkad su se rodili, centar su sveta što roditeljima, što ponosnim bakama i dekama. Kada provode vreme zajedno u porodičnoj kući Rodića u Titelu, za njim je namešten specijalni kutak kao iz bajke.

Prizor dana koji će vas raznežiti: Ovako izgleda kutak u kojem borave sinovi Bogdane i Bojane Rodić (FOTO)

Bojana Rodić nedavno je na svom "Instagram" profilu pokazala kako izgleda specijalno dekorisana soba za njenog sina Zorana Šijana i sestrića Željka Ražnatovića. Dva dečaka neretko borave u porodičnoj kući u Titelu, a za njihov dolazak sve bude spremljeno na nivou.

Pročitajte: SVI JE ZNATE! Evo koja brineta je bila sa Breninim sinom Stefanom pre nego što se potpuno povukao iz javnosti! (FOTO)

Instagram

 

Željko Ražnatović i Zoran Šijan imaju svoju sobu, u kojoj dominiraju zlatne i plave boje, a sve je posebno opremljeno kako bi Veljkov naslednik, kao i Mirkov, imali komfor.

Pročitajte: Porodica Rodić ima samo jedan uslov - Svi detalji veridbe Mirka Šijana i Bojane Rodić

Instagram

 

Mlada mama Bojana zabeležila je dirljiv prizor dok su dečaci spavali, te je pokazala ovaj raskošan kutak, a nesumnjivo je i da deka i baka, Bogdan i Danijela Rodić, nisu štedeli kako bi ugodili i ćerkama i unucima.

- Kod babe i dede - napisala je Bojana uz snimak i označila svoju majku Danijelu.

Pročitajte: Poseban tretman za porođaj Bojane Rodić, šta kaže buduća baka Danijela?

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading