Celebrity News

Novi korak u vezi Tanje Savić i Draška: Posle napada bivšeg muža STIŽU NAJRADOSNIJE VESTI!

Draško Stanivuković i Tanja Savić već neko vreme glavna su tema domaćih medija. Iako se nijedno od njih definitivno nije izjasnilo o svojim emocijama, pojavile su se brojne fotografije koje svedoče da su napisi o njihovoj vezi istina. Sumnje je dodatno "podgrejala" i reakcija Tanjinog supruga Dušana na njen novi emotivni odabir.

Novi korak u vezi Tanje Savić i Draška: Posle napada bivšeg muža STIŽU NAJRADOSNIJE VESTI!

Draško Stanivuković i Tanja Savić trenutno su najpopularniji par u medijima, a kako se čini sada su spremni i na sledeći ozbiljni korak u vezi.

Naime prema pisanju domaćih medija, Tanja se drugarici poverila da je spremna za treće dete. A kako je po svemu sudeći emotivno ispunjena sada je za to pravi trenutak.

Kako izvor blizak pevačici otkriva za "Scandal!" Tanja priželjkuje da postane majka devojčice.

Pročitajte: Sada je jasno zašto ga Tanja Savić juri - Pogledajte u kakvom LUKSUZU i RASKOŠI živi Draško Stanivuković (FOTO)

Boško Karanović

 

- U poslednje vreme se dosta priča o vezi Tanje i političara iz Bosne, ali ni on, ni ona to nikada nisu potvrdili - kaže izvor za pomenuti list pa dodaje:

- Tanja više nema nameru da javno govori o privatnom životu jer je svesna da se zbog toga više puta opekla, a i neće više problema sa Dušanom, pa sve čuva samo za sebe. Zato je samo i rekla da je srećna u ljubavi kada su je pitali da li je zaista sa političarem - kaže izvor i otkriva:

- Istina je da je Tanja rekla kako bi najviše volela da ima troje dece. Kaže da su joj sinovi porasli, pa bi jedna beba bila osveženje u njenom životu. Svakako, nigde ne žuri, već smatra da će se to desiti ako sudbina bude tako htela.

 

Komentari (0)

Loading