Celebrity News

Voditeljka je raskrinkala: Tanja Savić je u vezi sa OVIM MLADIM I ZGODNIM političarem

Novi dečko Tanje Savić ponovo je glavna tema javnosti, nakon što ju je prilikom gostovanja u jednoj emisiji voditeljka Jovana Jeremić raskrinkala.

Voditeljka je raskrinkala: Tanja Savić je u vezi sa OVIM MLADIM I ZGODNIM političarem

Da je Tanja Savić emotivno ispunjena nagađa se već neko vreme, međutim, mediji nikako ne uspevaju da otkriju ko je misteriozni muškarac koji je osvojio srce pevačice.

Ipak, neko ko, kako kaže, uvek ima informacije iz prve ruke, otkrio je Tanjinu tajnu. Voditeljka jutarnjeg programa na "Pink" televiziji, Jovana Jeremić, tokom gostovanja u jednoj emisiji otkrila je da je novi dečko Tanje Savić jedan mlad, zgodan bosanski političar.

Pročitajte: Ekskluzivna fotografija! Tanja Savić posle godinu i po dana zagrlila sinove: Beograde stižemo! (foto)

- Tanja je srećna. U vezi je sa jednim mladim, poznatim bosanskim političarem. Toliko mogu da kažem. I da samo da napomenem, to nije Dodik - rekla je Jovana kroz osmeh.

Kako je javnosti poznato da je zgodni gradonačelnik Banja Luke, Draško Stanivuković sklon lepim i atraktivnim crnkama, ostaje samo da se zapitamo, da li je njegovo srce osvojila Tanja Savić i da li je on misteriozni političar koga Jovana Jeremić spominje.

 

 

Komentari (0)

Loading