Celebrity News

Zgodni gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković jednom fotografijom demantovao da je neveran svojoj devojci

Fotografija Draška Stanivukovića demantovala je natpise da je neveran svojoj devojci Kristini Beronji.

Zgodni gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković jednom fotografijom demantovao da je neveran svojoj devojci

Gradonačelnik Banja Luke, Draško Stanivuković uprkos novinskim natpisima da je njegova veza za zgodnom Beograđankom Kristinom Beronjom doživela krah, uživa na crnogroskom primorju ispunjen i srećan u ljubavi sa devojkom.

Naime, prethodnih dana spekulisalo se da je gradonačelnik neveran svojoj devojci te da provodi vreme sa pevačicom Kristinom Kijom Kockar, ali je istina isplivala na videlo nakon fotografije koju je objavila Kristina Beronja na kojoj je izuzetno prisna sa Draškom, pa je ovo bio pokazatelj da su oni i dalje zajedno.

Pročitajte: Zgodni gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković pokazao novu devojku, CEO REGION bruji o njima! Evo ko je ona (FOTO)

Instagram

 

Fotografija Draška Stanivukovića sa Kristinom Beronjom demantovala je navode da je zgodni gradonačelnik uplovio u avanturu sa Kijom, te je njegova ljubav sa studentkinjom Fakulteta za medije i komunikacije sve jača iz dana u dan.

Lepa studentkinja takođe neretko objavljuje fotografije sa primorja, a po svemu sudeći ona tamo uživa sa Draškom, obilazeći plaže i atraktivna mesta.

Podsetimo, Draško i Kristina upoznali su se preko društvenim mreža, kako su preneli mediji, a prvo njihovo zajedničko pojavljivanje u javnosti bilo je tokom prošlog meseca na Banja Luka Festu, gde su, držeći se za ruke i savršeno stilizovani, zablistali dok su sve oči bile uprte u njih.

Pročitajte: Gradonačelnik Banja Luke nije prvi poznati dečko Kristine Beronje, bila je u vezi sa sinom OVE poznate PEVAČICE!

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading