Celebrity News

Zgodni gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković pokazao novu devojku, CEO REGION bruji o njima! Evo ko je ona (FOTO)

Izabranica Draška Stanivukovića, gradonačelnika Banja Luke, očarala prisutne na Banja Luka Festu.

Zgodni gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković pokazao novu devojku, CEO REGION bruji o njima! Evo ko je ona (FOTO)

Gradonačelnik Banja Luke, Draško Stanivuković, pojavio se na Banja Luka Festu dve večeri za redom. Elegantan i zgodan, privukao je poglede prisutnih dama, ali, razočarenje je usledilo, jer na Fest nije došao sam.

Društvo na crvenom tepihu, pravila mu je zanosna brineta u svedenoj roze toaleti, upotpunjenoj efektnim nakitom i minimalističkom šminkom.

Pročitajte: Zgodan, pa još gradonačelnik - Snežana Dakić otvorila čakre poznatom političaru (foto)

Izabranica Draška Stanivukovića, dobila je brojne komplimente i plenila je lepotom. Kako tamošnji mediji prenose, reč je o Kristini Beronja, studentkinji iz Beograda.

- Sinoć su Draško i Kristina prvi put izašli kao par. Bio je to doslovno njihov prvi sastanak. Upoznali su se preko društvenih mreža i Draško joj se dugo udvarao, ali je ovu svoju simpatiju krio od javnosti - rekao je prijatelj gradonačelnika Banja Luke za "Srpska info", dodavši u šali da Draško nije odustao od namere da se oženi do kraja mandata.

Komentari (0)

Loading