Celebrity News

Išao je iz veze u vezu! Evo sa kim je Željko Joksimović varao Leontinu Vukomanović (FOTO)

Afera Željka Joksimovića nešto je o čemu se dosta govorilo dok je muzičar bio u vezi sa koleginicom Leontinom Vukomanović.

Išao je iz veze u vezu! Evo sa kim je Željko Joksimović varao Leontinu Vukomanović (FOTO)

Pre nego što je uplovio u stabilnu vezu, a zatim i brak sa novinarkom i voditeljkom Jovanom Joksimović, muzičar Željko Joksimović važio je za zavodnika i srcolomca. Dame sa estrade utrkivale su se koja će se naći u njegovom društvu, kojoj će napisati ili posvetiti pesmu, a njegovom šarmu nisu uspevale da odole ni one koje su se bavile drugim javnim profesijama.

Pročitajte: VELIKA RADOST u domu Jovane i Željka Joksimovića: Svi čestitaju, ovo smo čekali! (FOTO)

 

 

Da na duže staze kraj sebe zadrži popularnog muzičara prvoj je pošlo za rukom kantautorki Leontini Vukomanović, koja iz nepoznatog razloga nikada nije želela da potvrdi da je u vezi sa njim. Tokom dugogodišnje romanse čuveni dvojac napisao je neke o najlepših ljubavnih pesama, koje publika i danas s posebnom emocijom sluša, ipak njihov odnos nije opstao. Po pisanju tadašnjih medija do prekida veze došlo je zbog neverstva i afere Željka Joksimovića sa bivšom manekenkom, danas voditeljkom Adrianom Čortan.

Pročitajte: Adriana Čortan podelila fotografiju sa suprugom Nemanjom! SVI komentarišu NJEGOV IZGLED (foto)

Luka Šarac

 

Pričalo se tada da se Joksimović krišom, Leontini iza leđa, viđa sa Adrianom, sa kojom je ubrzo od širenja pomenutog trača otpočeo i vezu. Kraj atraktivne voditeljke proveo je tri i po godine, a za sve to vreme Čortanova nije imala razloga da ne veruje u njegovu vernost i da neće ponoviti grešku koju je načinio sa Leontinom. 

- Ljubav, podrška, međusobno razumevanje, poverenje i poštovanje su najvažnije stavke kvalitetne i dugovečne veze. Do sada nisam bila prevarena i nadam se da me Željko nikada neće prevariti. Partnerovu prošlost bez pogovora zarad ljubavi treba prihvatiti. Ona je deo ličnosti koja me je šarmirala. Ipak, prošlost pripada prošlosti, treba uživati u sadašnjosti i ulagati u što kvalitetniju budućnost. U Željku vidim pravog zaštitnika i mislim da svaka žena to očekuje od svog partnera. On je moj životni pokretač i osoba koja me razume i beskrajno poštuje - govorila je za Story voditeljka. Nije mogla ni da nasluti da će je godinu dana kasnije muzičar ipak zameniti. Nakon takmičenja Eurosong održanog u Beogradu njegovo srce osvojila je Jovana Joksimović sa kojom je i dalje u braku i ima troje dece sina Kostu i ćerke bliznakinje Srnu i Anu. Adriana, s druge strane, uživa u skladnom braku kraj Nemanje Simića.

Komentari (0)

Loading