Celebrity News

Bili su u ljubavi, a onda se sve RASPALO! Leontina otkila CELU ISTINU o svađi sa Željkom Joksimovićem

Sukob Leontine i Željka Joksimovića dugo je intrigirao javnost, a sada je otkriveno šta se zapravo dogodilo.

Bili su u ljubavi, a onda se sve RASPALO! Leontina otkila CELU ISTINU o svađi sa Željkom Joksimovićem

Pevačica i kompozitorka Leontina Vukomanović često je bila dovođena u vezu sa Željkom Joksimoviće pre 20 godina, koja je prema njenim rečima bila isključivo prijateljska i poslovna, a do skoro nije bio poznat razlog njihovog sukoba.

Sukob Leontine i Željka Joksimovića trajao je skoro osam godina, koliko pevačica i pevač nisu govorili, a zatim je došlo do obrta u njihovom odnosu.

- Željka sam upoznala 1999. godine za vreme turneje Estradnog sindikata po Republici Srpskoj. Potom smo dosta vremena provodili zajedno u studiju gde smo radili na pesmama. Bila sam na vrhuncu karijere i zbog toga su me mediji često povezivali sa mnogim muškarcima, pa tako i sa njim. Veza između nas dvoje nikada nije bila potvrđena, to su sve bile medijske insinuacije, bili smo zaista bliski prijatelji i saradnici - počela je Leontina za "Hit" .

Pročitajte: Iznenadićete se - Najlepšu pop pesmu koju je napisala Leontina je posvetila OVOM poznatom frajeru

Ata Images

 

Ona je dodala da su puno vremena provodili zajedno, sarađujući oko pesama u studiju.

- Kreativno smo se maksimalno davali jedno drugom. On je pisao pesme za moj album, ja za njegove i zbog toga smo ponekad provodili dane i noći u studiju. Zajedno smo napisali mnogo pesama i za druge pevače - dodala je kompozitorka.

- Na Radijskom festivalu sam nastupila sa pesmom "Krila" i tada sam kompletno promenila saradnike, pa tako među njima nije bio ni Željko. Njemu se to uopšte nije dopalo, imali smo jezivu svađu na jednom snimanju, nakon čega smo prekinuli saradnju. Imala sam ideju da otvorimo jedan dečji centar, jer sam još od 1991. pisala pesme za decu i nastupala na dečjim koncertima. Predložila sam to Željku, ali sam ubrzo odustala od svega, jer je on video sebe kao direktora tog centra - nastavlja Leontina.

Iako je nije imala komunikaciju za Željkom, Leontina je rado gostovala kod njegove supruge Jovane Joksimović u emisijama, te ih je, prema njenim rečima, voditeljka i pomirila.

Pročitajte: KO JE TO ZAMENIO LEONTINU? OVU lepoticu je oženio Leontinin bivši muž Filip Pat (FOTO)

Instagram

 

- Bez obzira što nisam razgovarala sa Željkom, bila sam u dobrim odnosima sa Jovanom. Često sam gostovala u njenim emisijama, a sretale smo se i ćaskale i kod zajedničke frizerke. Jovana je 2013. godine izrazila želju da uradim jednu pesmu za Željka. Rekla sam da može, ali da komuniciramo preko mejla. Ona se složila s tim i tako je moja pesma "Ludak kao ja" bila jedna od prvih koje je prihvatio, kasnije je uzeo i pesmu "Dama". Poslala sam mu demo kompoziciju na mejl i njemu se to dopalo - ispričala je Leontina za pomenuti medij.

Komentari (0)

Loading