Celebrity News

Iznenadićete se: Najlepšu pop pesmu koju je napisala Leontina je posvetila OVOM poznatom frajeru

Leontina Vukomanović poznata je po brojnim baladama, koje je napisala za brojne izvođače. Jedna od najlepših pop balada, izašla je upravo iz njenog pera, a tek posle dve decenije otkriveno je ko je bio inspiracija autorki, u vreme kada je pesmu "Anđeo" pisala.

Iznenadićete se: Najlepšu pop pesmu koju je napisala Leontina je posvetila OVOM poznatom frajeru

Pesma koju je napisala 1999. godine, "Anđeo" inspirisala je mnoge i važi za jednu od najlepših ljubavnih balada. U originalu pesmu je otpevao Boris Režak, ali kako je jednom prilikom Leontina Vukomanović i sama otkrila, ona prvobitno nije bila njemu namenjena.

– Ovu pesmu sam komponovala davne 1999. godine i bila je komponovana za jednog mladića tada. Tačnije, Boška Jakovljevića! Terala sam ga da peva, ali nisam uspela. Takva je bila sudbina ove pesme. Držala sam je kao nešto svoje lično. Mi smo proveli neke divne trenutke te 1999. godine. To je bila jako turbulentna godina. Neko vreme se krio kod mene u stanu  - govorila je Leontina u jednoj emisiji muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice".

Pročitajte: Boško Jakovljević o velikom televizijskom povratku - Čini mi se da je bilo prirodno da se Aleksandra i ja vratimo zajedno!

 

Komentari (0)

Loading