Celebrity News

Fotografija iz srećnih dana: Evo kako je život kod Živojinovića izgledao pre nego što je sin Stefan prekinuo kontakt sa Bobom i Brenom

Fotografija Stefana Živojinovica kada je bilo samo mali dečak rastopila je i najtvrđa srca.

Fotografija iz srećnih dana: Evo kako je život kod Živojinovića izgledao pre nego što je sin Stefan prekinuo kontakt sa Bobom i Brenom

Jedna od najvećih zvezda u regionu, Lepa Brena u skladnom je braku nekoliko decenija sa suprugom Slobodanom Bobom Živojinovićem, sa kojim ima dva sina- Stefana i Viktora.

Pročitajte: Zašto Stefan ne želi da se fotografiše sa svojom porodicom? Novi detalji odnosa Brene i Bobe sa starijim sinom

Ata Images

 

Ono što je javnosti takođe poznato jeste da je Stefan Živojinović odlučio da se potpuno povuče iz javnog života, te se o njemu sada malo toga zna. Ipak, ono sto je zasigurno i naširoko poznato jeste koliko je stariji sin Lepe Brene vezan za roditelje, a da je tako od maltene prvog dana svedoči i fotografija koja je nedavno ugledala svetlost dana.

Pročitajte: SVI JE ZNATE! Evo koja brineta je bila sa Breninim sinom Stefanom pre nego što se potpuno povukao iz javnosti! (FOTO)

 

 

Naime, fotografija Stefana Živojinovića kada je bio samo mali dečak osvojila je simpatije svih obožavatelja Breninog lika i dela, jer se pojavila na jednoj “Instagram” stranici koja je napravljena u čast pevačici.

Nasmejani i na okupu, Živojinovici su pozirali, dok je mali Stefan bio miran u majčinom krilu. Inače, svima je zapalo za oko da je kao dete imao zlatnu kosu i da je na fotografiji i te kako prepoznatljiv, ali i da je slika i prilika svoje majke.

Komentari (0)

Loading