Celebrity News

"DRUGAČIJE NAM BRAK NE BI OPSTAO": Ova tajna u odnosu Tamare Grujić i njenog muža presudna je za njihov uspeh

Tamara Grujić pažljivo zida temelje njenog braka sa producentom emisije koju vodi.

"DRUGAČIJE NAM BRAK NE BI OPSTAO": Ova tajna u odnosu Tamare Grujić i njenog muža presudna je za njihov uspeh

Toliko je porodica do sada usrećila kroz svoju emisiju "S Tamarom u akciji", ali TV lice Tamara Grujić (44) zapravo najsrećnijom čini sopstvenu i zato uvek vlada veliko interesovanje za život koji ova simpatična voditeljka ima kada se ugase kamere. Do sada nije mnogo ni krila, uvek je raspoloženo govorila o suprugu Vuku za kojeg se udala na Gibraltaru, a otkako im se pre nešto više od dve godine pridružila njihova ćerkica Lenka porodična sreća zaista je kompletna. Međutim, uvek se nađe po neki detalj koji se potkrade široj javnosti, a nekada se ispostavi kao ključan za tajnu uspeha koji su Tamara i Vuk zajedno izgradili.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vuk Djokovic (@vucko)

Vuk Đoković je producent i izvršni direktora emisije "S Tamarom u akciji", a diplomirao je produkciju na Akademiji umetnosti u Beogradu.

- Niti krijem muža, niti nije bio sa mnom u novinama... Vuk je pragmatičar, pravi producent kome je osnovni zadatak čuvanje budžeta, a ja samo tražim mogućnosti za veći trošak. On ne bi da komplikuje, ja uglavnom zakomplikujem, ali i rešim, pa uvek dobijemo kvalitetniji proizvod. Ja sam pravi "štreber", on "kampanjac", ja sam radoholik, on onako malo voli da hvata krivine, i ne krijem da je trebalo neko vreme da prođe da se naviknemo na međusobne različitosti koje nisu smele da ugroze privatnost koju čuvamo i, naravno, međusobnu ljubav - ranije je izjavila Tamara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vuk Djokovic (@vucko)

Ona je objasnila prednosti toga što posao spaja njihovo zajedničko vreme umesto da ga razdvaja i potpuno iskreno rekla da drugačije teško zamišlja opstanak svog braka.

- Brak između nas bio bi neodrživ da sam ja na terenu devet meseci, a on na drugim projektima. Mi zapravo radimo i živimo zajedno. S druge strane, bez obzira na to što imamo ista profesionalna interesovanja, karakterno smo potpuno različiti. Ja sam plahovita, on je veoma smiren tip, pravi producent. Ja sam ispred kamere, uvek tražim više, uvek želim više, tražim pomoć, novac, podršku, ljudi reaguju na mene, a on radi ono za šta ja nemam vremena, a podjednako je važno - ispričala je Tamara.

Pročitajte: Slučajan susret prerastao u bajkovitu ljubavnu priču: Ovako su se upoznali Tamara Grujić i njen suprug Vuk!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vuk Djokovic (@vucko)

Vuk se danas odlično snalazi u ulozi tate i zdušno pomaže Tamari na roditeljskom zadatku, a ona je istakla da je Lenka samo učvrstila njihov odnos.

Komentari (0)

Loading