Celebrity News

EKSKLUZIVNO! Aleksandra Jeftanović prvi put pokazuje sina Aleksu i ćerku Anu : Trudim se da budem zahvalna na svemu

Aleksandra Jeftanović, jedna od najprepoznatljivijih TV zvezda na ovim prostorima povodom obeležavanja 46. rođendana prisetila se životnog razdoblja tokom kojeg joj je bilo najlepše, otkrila nam je koliko se s godinama i majčinstvom promenila i šta je to što je posebno privlači kod supruga.

EKSKLUZIVNO! Aleksandra Jeftanović prvi put pokazuje sina Aleksu i ćerku Anu : Trudim se da budem zahvalna na svemu

Mada su rođendani za većinu ljudi sinonim za dobru zabavu, duvanje svećica, tortu, vatromet i poklone, Aleksandra Jeftanović jedna je od retkih koja im se ne raduje. Voditeljka emisije “Kec na jedanaest” K1 televizije napunila je proteklog petka 46 godina, a veliku proslavu tim povodom, kao i svake godine, vešto je izbegla. Tvrdi da joj važni datumi donose dašak sete, preispitivanja, ali i prolaznosti, stoga ih gotovo nikada ne obeležava, dok ističe da s radošću slavi jedino Božić i dan rođenja svojih naslednika Ane (6) i Alekse (4). Uprkos tome što rođendane ne voli, Aleksandra je rado prihvatila predlog za fotografisanje editorijala za naš magazin tim povodom, a u razgovoru koji smo odmah posle slikanja obavili u jednom od najluksuznijih restorana u gradu, između ostalog, otkrila nam je koje životno razdoblje će pamtiti kao najlepše, da li je s godinama i majčinstvom postala mudrija, ali i kako ona i suprug, advokat Aleksandar Švraka, kradu vreme svako za sebe, ali i za njih dvoje.

Aleksandra Jeftanović napunila 46 godina

 U kolikoj meri Ana i Aleksa već sada oponašaju vaše postupke?

- Dosta su svoji. U Ani prepoznajem sebe, ali i njenog tatu, dok je Aleksa u potpunosti na svog oca, nije komunikativan, dok Ana jeste i podseća na mene u tom uzrastu.

Pročitajte: Neobično venčanje Aleksandre Jeftanović i Aleksandra Švrake - Čak i spektakularnu venčanicu zasenili posebni gosti (FOTO)

Marko Vulević

 

 Kažu da deca roditeljima retko šta oproste. Plašite li se krucijalnih grešaka kada su Ana i Aleksa u pitanju?

- Ono što sebi sigurno ne bih oprostila jeste neprisutnost, a ko je tu, taj i greši. Istina je da se stalno pitam jesam li dobar roditelj, zašto i kako ovo nisam dobro uradila, ali se u pricipu ne bavim pedagogijom, više se vodim osećajem. Ne bih volela da propustim njihovo odrastanje, a to da li ću jednoga dana biti naporna keva i umeti da ih pustim, verovatno i neću. Ne bih to volela, jer već imam neke uvide u budućnost. Ana je, naime, zaljubljive prirode (smeh). Mislim da su moja deca vaspitana, da nisu razmažena, da sam vrlo stroga, ali da istovremeno od mene dobijaju mnogo ljubavi i pažnje i da se to vidi.

 Mame se iz dana u dan trude oko dece, posebno njihovog vaspitanja, ipak uprkos tome, dođe vreme da izgovore rečenicu: “Vaspitani su, ne znam šta im je danas”. Koliko puta ste je vi rekli?

Pročitajte: Supermama - Kako je Aleksandra Jeftanović letovanje pretvorila u bajku za svoje mališane (FOTO)

Marko Vulević

 

- Znaš ono kada si mlađi pa nemaš porodicu i prođeš marketom a neka žena ne može da obuzda dete koje vrišti, baca se po podu, a ti pomisliš: “Moje nikada neće ovako”. E, pa a propo toga, Ana je sa dve godine, kada je na svet došao njen brat, cirkus pravila i to ju je držalo jedno šest meseci. Nisam znala šta s njom da radim. Da li da u supermarketu samo prođem pored nje i pravim se luda (smeh). Sve ono što sam govorila da neću, tada sam radila, onda je ona izašla iz te faze i postala devojčica za primer, a Aleksa je preuzeo njenu nekadašnju ulogu. To su sve faze odrastanja, a roditelji jesu tu da budu roditelji, a ne prijatelji.

Pročitajte: Retka zajednička fotografija - Muž Aleksandre Jeftanović je pravi frajer

Marko Vulević

 

 Da li ih učite da gaje lep odnos?

- Ne potenciram to, ali Aleksa najviše na svetu voli Anu, a kada ja nisam tu, ona kao prava starija sestra brine o njemu. Ponosna sam na to, jer je dirljivo. Mislim da nijedan odnos nije bogomdan, bilo da je između majke i deteta, prijatelja, brata ili sestre, bračnih partnera. Mora da se radi i ništa se ne podrazumeva.

Ceo intervju pročitajte u novom broju magazina "Story" koji je u prodaji od 3. novembra

Story

 

 

Komentari (0)

Loading