Celebrity News

Neobično venčanje Aleksandre Jeftanović i Aleksandra Švrake: Čak i spektakularnu venčanicu zasenili posebni gosti (FOTO)

Svadba Aleksandre Jeftanović i Aleksandra Švrake bila je bajkovita, a voditeljka je pazila na svaki detalj i organizaciju. Od bajkovitog restorana pa sve do venčanice dostojne holivudskog crvenog tepiha, sve je bilo ispunjenje sna, a mladencima je srce bilo posebno puno, što su njihovom važnom danu prisustvovali ćerka Ana i sin Aleksa.

Neobično venčanje Aleksandre Jeftanović i Aleksandra Švrake: Čak i spektakularnu venčanicu zasenili posebni gosti (FOTO)

Kada je pre pet godina stala pred matičara, Aleksandra Jeftanović već je bila potpuno ispunjena žena. Majka dvoje divne dece, koje je dobila iz ljubavi sa čovekom sa kojim planira da provede ostatak svog života, sa ostvarenom karijerom i najbolje mogućim izabranim krugom ljudi. Pa ipak, poput svake žene, želela je svoju bajku.

Upravo zato dala je sve od sebe da svoje venčanje organizuje tako da ostvari sve snove koje je kao devojčica imala.

Pročitajte: Supermama - Kako je Aleksandra Jeftanović letovanje pretvorila u bajku za svoje mališane (FOTO)

Story arhiva

 

Crkveno venčanje Aleksandra i Aleksandar zakazali su u crkvi na Topčideru 11. septembra 2016. godine, gde su istoga dana krstili sina i ćerku. Sutradan su sudbonosno da izgovorili pred matičarem i u luksuznom beogradskom restoranu upriličili proslavu za pamćenje.

Za tu priliku, Aleksandra je odabrala da ponese kreaciju, koja je više od venčanice, pravo umetničko delo. Čipkani kombinezon, kreacija Darka Kostića, na crnokosoj lepotici savršeno je stajao, a tih dana mediji su pisali da je "venčanica" Aleksandre Jeftanović kreacija dostojna holivudskog crvenog tepiha.

Pročitajte: Aleksandra Jeftanović rodila je ćerku u 39. godini a sada priznaje kako je znala da će njen drugi muž biti dobar otac!

Story arhiva

 

Ceo restoran bio je dekorisan u belim tonovima, a baš takva bila je i raskošna svadbena torta.

Story arhiva

 

Poseban kutak u dvorištu restorana bio je dekorisan i namenjen uživanju mališana, jer najvažniji gosti na svadbi Aleksandre Jeftanović i Aleksandra Švrake bili su njihova ćerka Ana i sin Aleksa.

Story arhiva

 

Kada su pred matičarem izgovorili sudbonosno "da" i razmenili burme, otpočela je žurka na kojoj su se zajedno sa gostima mladenci provodili do zore.

Pročitajte: Aleksandra Jeftanović - Decu sam poželela kada sam srela Sašu

 

Komentari (0)

Loading