Celebrity News

Zauvek u srcu: Fotografija iz prošlosti Vesne Radusinović sa OVIM moćnim političarom podići će ogromnu prašinu!

Fotografija Vesne Radusinović nastala pre mnogo godina, oduševiće domaću javnost, a naročito jer je nastala sa političarom, sa kojim je književnica bila i te kako bliska.

Zauvek u srcu: Fotografija iz prošlosti Vesne Radusinović sa OVIM moćnim političarom podići će ogromnu prašinu!

Spisalteljica Vesna Radusinović tokom svoje karijere upoznala je brojne ljude sa domaće političke scene, a njen rad osim što je vrednovan od strane publike, takođe je i priznat od ljudi na važnim pozicijama.

Fotografija Vesne Radusinović podigla je veliku prašinu

Fotografija Vesne Radusinović, koja je nedavno osvanula na "Twitter-u", nastala je pre nekoliko decenija, a njoj su knjževnica i pokojni Zoran Đinđić. Oni su, sudeći po pomenutoj fotografiji, bili bliski, te je supruga Milomira Marića napisala dirljive reči uz svoju objavu na društvenim mrežama.

Pročitajte: Isplivala nikad viđena fotografija Vesne Radusinović - Evo kako je izgledala kada je osvojila Milomira Marića

 

 

- Nije se plašio ničega - ni života, ni smrti - napisala Vesna Radusinović uz emotikne srca.

Inače, to nije prvi put da Vesna objavi nešto u sećanju na preminulog nekadašnjeg Predsednika Vlade Republike Srbije, koji je tragično ubijen 12. marta 2003. godine. , te se stiče utisak da je ostala uspomena na veliko prijateljstvo političara i književnice.

Pročitajte: BILI SU PAR ZA KOJIM SU SE SVI OKRETALI - Ovo je Dževdet, prvi muž Vesne Radusinović i otac njenog sina Vedrana (FOTO)

 

 

Komentari (0)

Loading