Celebrity News

Iznenadićete se! Prvo oglašavanje Vesne Radusinović nakon teške zdravstvene situacije u kojoj su se našli ona i Milomir Marić

Oglasila se Vesna Radusinović, prvi put otkako je preležala korona virus, spisateljica je odlučila da otkrije šta je to pomoglo da ona i njen partner Milomir Marić lakše podnesu i pobede korona virus.

Iznenadićete se! Prvo oglašavanje Vesne Radusinović nakon teške zdravstvene situacije u kojoj su se našli ona i Milomir Marić

Spisateljica Vesna Radusinović i njen emotivni partner Milomir Marić pobedili su korona virus, koji je ugrozio njihovo zdravlje, ali je, prema rečima Vesne Radusinović pozitivno uticao na njihove odnose.

- Znate kako svi se osećaju manje više isto. U mom slučaju je bolje nego što sam se nadala. Nemam bolove, ali osećam malaksalost. Naravno dobila sam koronu od Marića. I nas dvoje smo po prvi put u životu u idiličnim odnosima - rekla je ona, za "Kurir".

Sada kada su oboje ozdravili, Vesna Radusinović oglasila se prvi put na svom "Twitter-u" i otkrila šta je njoj i njenom suprugu pomoglo da pobede opaki virus, koji je odneo mnoge živote.

- Ne bih baš da se pravdam što smo preživeli koronu bez posledica muž i ja, ali lek koji smo dobili se zove favipiravir, u srpskim apotekama košta 120e, može da vas izleči samo ako vam ga prepiše lekar i ako otkrijete virus korone u prvih pet dana... Imaju ga i u Domovima zdravlja. Srećno! - napisala je ona prethodno objasnivši u izjavama za medije da su Mariću i njoj simptomi virusa bili znatno lakši s obzirom da su oboje vakcinisani.

Pročitajte: Tragedija u porodici Milomira Marića i Vesne Radusinović - Moja duša se raspada

Twitter

 

 

Komentari (0)

Loading