Celebrity News

Loše vesti stižu iz porodice Vesne Radusinović i Milomira Marića, svi se mole za njih

Vesna Radusinović zaražena korona virusom, bruje domaći mediji.

Loše vesti stižu iz porodice Vesne Radusinović i Milomira Marića, svi se mole za njih

Spisateljica Vesna Radusinović i njen dugogodišnji partner poznati novinar Milomir Marić zaraženi su korona virusom.

Vesna Radusinović zaražena korona virusom, kako saznaje "Blic", sve vreme je sa partnerom bila u kontaktu, koji je prvobitno oboleo od korone.

Milomir Marić u početku nije imao nikakve simptome, a sada je, kako su preneli mediji "slomljen", međutim s obzirom na to da je vakcinisan, lakše podnosi bolest.

Pročitajte: Sledi period strepnje za porodicu Milomira Marića, zdravlje mu je narušeno

Luka Šarac

 

Marić je kratko rekao medijima da je dobro i apelovao na ljude da se vakcinišu.

- Dobro sam, slomljen, ali dobro je kako je drugima. Malaksao sam, ne mogu da ustanem, sav sam slomljen... Izgleda da je to što sam vakcinisan bilo presudno. Svima poručujem da se vakcinišu i ako dobiju koronu lakše će podneti - rekao je on prenosi pomenuti medij.

Vesna Radusinović se takođe oglasila i otkrila kako se oseća.

- Znate kako svi se osećaju manje više isto. U mom slučaju je bolje nego što sam se nadala. Nemam bolove, ali osećam malaksalost. Naravno dobila sam koronu od Marića. I nas dvoje smo po prvi put u životu u idiličnim odnosima - rekla je ona, za "Kurir".

Spisateljica je dodala da je primila japanski lek, koji prizvode Kinezi, te i objasnila kako je delovao na nju.

Pročitajte: Da li će ova priča nadmašiti romansu Vesne i Milomira Marića? Sin Vesne Radusinović ljubi nju (foto)

Luka Šarac

 

- Bila sam kod lekara i dao mi je taj spektakularni lek o kojem se priča, a koji može da dobije svaki građanin poslednje dve godine, pod uslovom da se javi na vreme. Pošto se Marić razume u medicinu kao ja u hokej, onda on je to laički ispričao: "Dobio ja koronu i dobio lek koji prekida koronou". Kako bi ljudima bilo jasno objasniću detaljnije. Radi o antiviremiku koji ako funkcioniše sve simptome smanji na pola i lečenje se nastavlja mirovanjem, uzimanjem dosta tečnosti, vitamina, hrane. To je prilično jak lek, ali ono što je u ovoj priči sumanuto jeste da su određene javne ličnosti preko svojih Instagram profila i ostalih društvenih mreža pozivali ljude na nevakcinaciju u smislu "Šta će nam vakcina". Ja sam pokušala da objasnim da to nije tako i da je to daleko od realnosti iako fantastično zvuči, ali to je tako kad je neko glup i ne uvažava argumente koji su zaista medicinski - rekla je Vesna

Takođe, ona je dodala je vakcinisana, kao i njen partner.

- Marić je i vakcinisan i revakcinisan, i naravno da se zalaže kao i ja za vakcinaciju jer je to, rekla bih jedina ozbiljna mera. Ovim putem se zahvaljujem doktoru Zoranu Bekiću, direktoru Doma zdravlja "Savski Venac", doktorki Snežani Jovanović i naravno doktoru Goranu Stevanoviću direktoru Infektivne klinike u Beogradu - završila je ona za pomenuti medij.

Komentari (1)

Loading
Stanka

21:49 11.09.2021

Neka Vam bog pomogne u ovoj teskoj borbi.Nadam se da ce te nas obradovati sa dobrim vestima da ste dobro.Bog sa Vama❣️❣️❣️