Celebrity News

Da li će ova priča nadmašiti romansu Vesne i Milomira Marića? Sin Vesne Radusinović ljubi nju (foto)

Sin Vesne Radusinović svoj privatni život teži da sakrije od javnosti, što mu veoma otežava činjenica da je njegova majka uspešna spisateljica. Pa ipak, svoju ljubavnu priču ne želi da eksponira, iako se čini da bi ona mogla da zaseni ljubavnu priču Vesne Radusinović i Milomira Marića, dugu čak dve i po decenije.

Da li će ova priča nadmašiti romansu Vesne i Milomira Marića? Sin Vesne Radusinović ljubi nju (foto)

Iako nikada nisu stali na "ludi kamen" Vesna Radusinović i Milomir Marić važe za jedan od najskladnijih parova u domaćoj javnosti. Iako teže da sačuvaju svoj mir i retkost je videti ih zajedno u javnosti, činjenica je da Vesnu i Milomira veže nestvarna ljubavna priča, koja već četvrt veka odoleva iskušenjima, koja im se, budući da su oboje javne ličnosti, neretko nađu na putu.

Jednom prilikom, Vesna je otkrila šta je to što je Marića učinilo neopisivo velikim u njenom srcu:

- Nikada se nije trudio da me osvaja, bar ne na onaj uobičajeni način koji podrazumeva udvaranje, cveće i poklone, jer oboje znamo da bi to bila propast. Ne hajem mnogo za  manifestne izlive ljubavi i da svi treba da vide koliko me voli. Osvajao me je, pre svega, svojom drskošću, cinizmom i humorom. Ali ono što je tako čvrsto vezalo Marića i mene jeste njegova ljubav sa Vedranom - rekla je jednom prilikom za "Glossy".

Pročitajte: Vesna Radusinović i Milomir Marić - Kasno je sada za kajanje

Vedran Tuzlić, sin Vesne Radusinović iz prvog braka, sa Dževdetom Tuzlićem, prirastao je za srce Milomiru Mariću, koji ga voli kao svoje dete.

Spisateljica i novinarka, koja je neretko isticala Vedranovu fizičku sličnost sa ocem, nekoliko puta naglasila je da karakterno, njen sin podseća na Milomira.

- Slični su. To je taj cinizam, ta ironija, taj pogled zvani: "Zaobiđite me, umetnici, ja sam Vodolija, čovek novog milenijuma". I jeste. Za Vedrana smo oduvek bili mama i tata iz snova, jer je još kao dete odlučio da on vaspitava nas, a ne mi njega. Mi smo, eto, pristali na taj nesvakidašnji eksperiment i uspelo je  - rekla je jednom prilikom Vesna za "Hello!".

Danas, Vedran, koji je nasledio i nešto od majčine lepote gradi svoju ljubavnu priču, koja bi po svemu sudeći mogla da zaseni ljubav Milomira Marića i njegove majke.

Svoju izabranicu vešto skriva od javnosti, pa ipak, Vesna, koja ponekad podeli detalj iz života svog mezimca javnost je upoznala i sa devojkom koja je osvojila Vedrana, a koju očigledno odobrava svim srcem.

Pročitajte: POSLE 8 GODINA PAUZE, VELIKI POVRATAK - Vesna Radusinović pomera granice sa novom knjigom “Vatra i led”

 

 

Komentari (0)

Loading