Celebrity News

Kao grom iz vedra neba! OŽENIO SE VIKTOR SAVIĆ, pred oltar odveo NJU (FOTO)

Oženio se Viktor Savić! Prvo je što smo pomislili kada smo videli popularnog glumca u svečanom odelu, dok pored njega zadovoljno pozira crvenokosa devojka u venčanici.

Kao grom iz vedra neba! OŽENIO SE VIKTOR SAVIĆ, pred oltar odveo NJU (FOTO)

Kada smo, međutim, malo bolje pogledali uvideli smo da kraj njega stoji ni manje ni više već koleginica Jelena Đokić, koja je više od decenije srećno udata za dramskog umetnika Svetozara Cvetkovića, što nas je dovelo do zaključka da su Viktorove i njene fotografije, koje kruže "Instagramom", zapravo nastale za potrebe fima, serije ili nekog drugog poslovnog angžamana.

Pročitajte: Zbog nje je Viktor Savić bio spreman da stane pred oltar: Evo kako danas izgleda nekadašnja najveća ljubav poznatog glumca (FOTO)

Instagram

 

Na sreću ženskog dela publike, osnivač pozorišta "Teatar na brdu" i dalje je slobodan, a budući da vrlo retko govori za javnost na temu ljubavi, sigurni smo da će i odluku da stane na ludi, kamen kao i datum, kada za to dođe vreme, sakriti od očiju medija.

Pročitajte: Viktor Savić: Žalim što još nisam postao otac

Instagram

 

Oženio se Viktor Savić sigurno je najšokantnija vest nedelje, a obožavaoci glumčevog rada nisu mogli da dočekaju da vide da li je to istina i o čemu se tu zapravo radi.

 

Komentari (0)

Loading