Celebrity News

Ne krije koliko mu znači i da joj duguje sve: Ovako izgleda majka Željka Mitrovića, prosudite da li liče ( FOTO)

Majka Željka Mitrovića, Milka Mitrović penzionerka je koja obožava da okuplja porodicu, a budući da je laf gotovo svi unuci je obožavaju i ne propuštaju njene nedeljne ručkove. Milka tada svojim naslednicima priprema omiljena jela, a nekoliko puta do sada moglo se čuti koliko im znači njena podrška.

Ne krije koliko mu znači i da joj duguje sve: Ovako izgleda majka Željka Mitrovića, prosudite da li liče ( FOTO)

Vlasnik ružičaste televizije svojevremeno je za medije kazao da bez Milkinog blagoslova ne bi stvorio imperiju, dok je i njegova ćerka, rediteljka Sandra Mitrović, konstatovala da bez bakine ljubavi i potpore sigurno ne bi pošla u inostranstvo na studije. U Milkinom karakteru i stilu života ona je pronašla inspiraciju za jedan od likova za prvi dugometražni film, koji će na jesen naredne godine predstaviti publici. 

Pročitajte:ZAVIRITE U LUKSUZNU LETELICU: Ovo je novi avion Željka Mitrovića (FOTO)

Majka Željka Mitrovića neko je ko zbližava porodicu, a koliko je voljena od strane najbližih svedoči snimak nastao u doba karantina. Naime, svi članovi Mitrović familije, čak i oni koje se školuju u inostranstvu, došli su ispred njene kuće kako bi joj ispod prozora otpevali rođendansku pesmicu. Među njima je bila i bivša Željkova supruga Sonja Hani MItrović, što govori u prilog tome da Milka nije podbacila ni kao svekrva.

Pročitajte: OTKRIVAMO: Ko je zet Željka Mitrovića i odakle mu MILIJARDE? (FOTO)

 

Komentari (1)

Loading
Stanka

21:25 25.10.2021

Svaks cad na postovanju prema majci,svekr i,baki,bog vam pomogao u svemu i u ek vas cuvao.Zeljko mnogo licis na svoju majku.❣️❣️❣️🌹🌹🌹🍒🍒🍒