Celebrity News

OSTAVLJENA! Ovo je supruga Miloša Timotijevića od koje se RAZVEO zbog mlađe i koju je 13 godina KRIO (FOTO)

Supruga Miloša Timotijevića nije se pojavljivala u javnosti, a mnogi su mislili da je glumac “krije”, međutim ona nije želela da se eksponira. Ipak, nedavno se pojavila i to lepom prilikom.

OSTAVLJENA! Ovo je supruga Miloša Timotijevića od koje se RAZVEO zbog mlađe i koju je 13 godina KRIO (FOTO)

Glumac Miloš Timotijević retko se pojavljivao sa suprugom Dunjom, a još ređe govorio javno o njoj. Razlog za to jeste što svoju intimu čuva isključivo za sebe, te ne dozvoljava da znatiželjni ljudi zaviruju u njegov privatni život.

Međutim, danas, nakon što je objavljeno da se razveo i ponovo oženio, nije zgoreg podsetiti ko je bila mirna i povučena Dunja koja je uz njega provela 13 godina. 

Pročitajte: VRELI KADROVI MILICE PAVLOVIĆ I MILOŠA TIMOTIJEVIĆA - O ovoj fotografiji će se pričati (FOTO)

Instagram

 

Bivša supruga Miloša Timotijevića bila je njegova najveća podrška i inspiracija, a prošle godine su se pojavile prve fotografije na kojima su viđeni zajedno. Nastale su u Parizu, a Dunja je putovala sa mužem i Tamarom Krcunović jer su u francuskoj prestonici igrali svoju hit seriju "Scene iz bračnog života” .

Supruga Miloša Timotijevića je prava lepotica

Dok publika ima prlike da Timotijevića gleda na filmu i “na daskama koje život znače” , Dunja je uspešna umetnica. Ipak, to očigledno nije bilo dovoljno da im brak opstane.

Pročitajte: O kuvanju i životu van kamera - Miloš Timotijević otkriva svoje navike o kojima se malo zna (video)

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading
Milan

05:53 30.09.2023

Imao je loš - gej imidž pa je hteo da ga popravi. Usput prijatelji ga upoznali sa mladom i bogatom tako da sad može da mirnije da pliva u svojim vodama. 💓🦄🎭👥🥰