Celebrity News

O kuvanju i životu van kamera: Miloš Timotijević otkriva svoje navike o kojima se malo zna (video)

Miloš Timotijević glumac je koji s pravom izaziva poštovanje i divljenje kod ljudi. Na pomen njegovog imena dame naročito ne štede reči hvale, a najčešće se one odnose na njegov rad, na to što uvek i o svemu ima stav i otvoreno ga izražava, makar dobijao pretnje smrću, ali i na njegov besprekoran fizički izgled. Budući da na svemu, pa i na top formi mora naporno da se radi Miloš nam se požalio da u poslednje vreme ne izgleda kako bi želeo, jer od kako su uvedene stroge pandemiološke mere slabije odlazi u teretanu, međutim priznao nam je da se pridržava određenih navika koje mu pomažu da ostane vitalan i zdrav.

O kuvanju i životu van kamera: Miloš Timotijević otkriva svoje navike o kojima se malo zna (video)

Između ostalog, otkrio nam je da se trudi da leže rano i hrani se zdravim, kuvanim obrocima, koje obožava sam sebi da priprema. Za kulinarstvo se prvi put zainteresovao kada se u 19. godini odselio od kuće i počeo samostalno da živi. Nedelju dana samačkog života bilo mu je dovoljno da shvati da mu brza hrana škodi, te se latio kuvara, na osnovu kojeg je za početak naučio da priprema osnovna jela, a danas može da se pohvali odličnim kulinarskim sposobnostima.

Pročitajte: Miloš Timotijević - Svakodnevno se borim sa samim sobom

U periodu kada se zainteresovao za kulinarstvo Miloš je, kako bi platio režije, jedno vreme radio na građevini i tvrdi da je iz teških životnih situacija izvukao najvažnije lekcije.

 

Komentari (0)

Loading