Celebrity News

Fotografija Cece i Bogdana otkrila šta Lidija zaista misli o dečku svoje sestre!

Fotografija Cece i Bogdana, nastala tokom njihovog avionskog leta, pokazatelj je mnogo toga. Pre svega, ova fotografija dokazuje da je u njihovom odnosu sve u najboljem redu, uprkos Cecinim nedavnim šalama na račun njenog emotivnog odnosa. Ujedno, ova fotografija pokazatelj je još jednog, za Cecu veoma bitnog odnosa.

Fotografija Cece i Bogdana otkrila šta Lidija zaista misli o dečku svoje sestre!

Naime, iako je pred poslednje snimanje emisije "Zvezde granda" svoju vezu sa Bogdanom Srejovićem u šali nazvala "katastrofom", fotografija nastala tokom zajedničkog leta dokaz je da je u njihovoj vezi sve u najboljem redu.

Fotografija Cece i Bogdana na kojoj se vidi kako su tokom zajedničkog leta utonuli u slatke snove, pokazala je još nešte. Ovoga puta, par nije otputovao sam. Društvo im je pravila i Cecina sestra Lidija Ocokoljić.

Pročitajte: Dugo je niste videli jer izbegava kamere! Ovo je Cecina sestričina Helena, kažu da je ista Anastasija (FOTO)

 

 

Javnost već neko vreme zanima šta Lidija, koja u Cecinom životu zauzima jedno od važnijih mesta misli o njenom emotivnom izboru, a ova fotografija svedoči da Lidija Cecu u svemu podržava.

- Najveći dar koji sam pored dece mogla da dobijem od Boga jeste sestra. Moja Lidija koja me podržava i kada nisam u pravu, štiti me i čini jakom u svim životnim trenucima. Smeh, suze, sreću, tugu i radost, ali i sve ono što život može da učini tokom svih godina, lakše sam podnosila uz nju - napisala je svojevremeno Ceca na svojim društvenim mrežama.

Pročitajte: SVE SE VIDI - Snimak pokazuje šta se ZAISTA dešava u vezi Cece Ražnatović i Bogdana Srejovića! (VIDEO)

 

 

A sestra Lidija, baš kao i svaki put do sad, podržala je njenu vezu sa Bogdanom i ne skriva, koliko je srećna zbog njih.

Komentari (0)

Loading