Celebrity News

SVE SE VIDI: Snimak pokazuje šta se ZAISTA dešava u vezi Cece Ražnatović i Bogdana Srejovića! (VIDEO)

Odnos Cece Ražnatović i Bogdana Srejovića neretko je tema medija i raznih nagađanja, a nakon što se pojavio njihov zajednički snimak, sve je jasnije.

SVE SE VIDI: Snimak pokazuje šta se ZAISTA dešava u vezi Cece Ražnatović i Bogdana Srejovića! (VIDEO)

Svetlana Ceca Ražnatović leto provodi radno, nastupajući u zemljama u regionu, a kako je svojevremeno pričala Bogdan Srejović, njen izabranik, ne prati je na nastupima, već je okupiran svojim obavezama u našoj prestonici.

Naime, mnogi su se pitali i nađali da li je odnos Cece Ražnatović i Bogdana Srejovića poljuljan, te i da li je njihova veza zapala u neku vrstu krize, s obzirom na to da su manje provodili vremena zajedno tokom leta.

Pročitajte: Ceca konačno priznala šta se dešava između nje i Goce Božinovske

Privatna Arhiva

 

Međutim, jedan potez Srejovića, demantovao je sva šuškanja i govorkanja. On je objavio snimak na društvenim mrežama na kojem se jasno vidi u kakvom je odnosu sa pevačicom.

Svetlana je juče imala koncert na Ohridu pred velikom publikom, a Bogdan je ipak pošao sa njom, te trenutno uživaju zajedno, u romantičnom ručku pokraj obale jezera. Ceca je blistala, a Bogdan je imao široki osmeh, te su oboje bili vrlo srećni.

Pročitajte: I "SRPSKA MAJKA" IMA MAJKU: Evo ko je i kako izgleda žena koja je rodila Cecu Ražnatović, mislite li da liče?

 

 

Po svemu sudeći, njihov odnos je nepoljuljan i romantika nije izostala, te se pevačica i biznismen ne razdvajaju.

Komentari (0)

Loading